IC otázku (nevyužité piny)

N

nwo4life

Guest
Ahoj,

I am using 74LS157 (Quad 2 - 1 multiplexer).Nicméně jsem se používá pouze v jednom z 2 - 1 multiplexer.Moje otázka je, mám důvod kolíky I nepoužívají, nebo nechat na pokoji.

Díky

v jeho datasheet je uveden, že:
Poznámka 2: Ne více než jeden výstup by měl být zkratovány najednou.

takže převýšení tie všech výstupních pinů buď GND nebo VCC, takže je lepší držet je otevřené.
O vstup Mám pocit, že je lepší držet je otevřený

jde o
JSP

nwo4life,
Je to nejlepší kravatu vstupy do stavu, že bude síla výstup do známého stavu.Tímto způsobem, výstupy mohou není bang nahoru a dolů v reakci na hluk na otevřené vstupy, vytváření hluku a EMI.
.
Například, tie alespoň jeden vstup A nebo Nand brána k zemi ("0").Kravata alespoň jeden vstup nebo nebo ani na "1".Hodiny vstupy úzký vztah ke eithe "0" nebo "1".Pokud zařízení má reset nebo jasný vstup, kravatu jeden z nich aktivního stavu.
.
S pozdravem,
Král

Přístroj, který používáte, je bipolární logika rodinné (nízký výkon Schottky).Já obvykle jen nechat plovoucí proto, že tyto prostředky nejsou náchylné k zámek až v důsledku vnějšího hluku, narozdíl od cmos logická zařízení.ale Král má pravdu, je to lepší, když vás donutí známého stavu.také zjistit, které stav výstupu vám dává menší ztrátový výkon, to je ještě lepší.nižší hodnota vstupního proudu vám nižší ztrátový výkon.Myslím, že pro TTL, že je lepší, když si v platnost výstup na logiku hi.Jsem si jistý, nnot když ...že závisí na výstupní rozhraní vašeho logického zařízení .....

yippo!gelidude má pravdu, jen tak nechat 'em plovoucí a je to ...

nwo4life,
V re-četl moje předchozí odpovědi, jsem si všiml chyby, měli byste si kravatu nevyužité reset nebo zrušte vstupy na "neaktivní" státu.To zřejmě neplatí pro váš multiplexer aplikaci, ale je to význam mělo samotné při použití flip-obvody, čítače, atd., které mají přímý nebo nastavit jasná vstupy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back