IC výkon jízdy

J

jejeorg

Guest
Nazdar,
Mohl by mi někdo navrhnout nějaké dobré čtení o řidičských velké kapacitní zátěž v IC?
Vysvětlete: Musím se řídit velkou sílu DMOS v dobře řízeným způsobem
taková, že mohu zapnout a vypnout velmi velký výkon DMOS (ekvivalent do 300pF Odporové kapacitní zátěž
V případě worste) v maximální 1usec (vzestupu a pádu doby) s minimální po-elongations.
Toto je výstup fáze lineární napětí-k-proud měniče (klasické schéma).
Podíval jsem se na tento problém v mém literatuře, ale nemohu najít něco, co
specifické nebo s ním souvisí.Budu dále ocenil trochu pomoc 8o).

Nazdar,

Vlastně, jsem zmatená, zda chcete vytvořit ovladač (protože toto fórum je pro analogové design IC), nebo hledáte ovladače MOS IC.

Myslím, že hledáte ovladače MOSFET IC.Existuje řada rychlých řidičů na trhu, které můžete použít například MAX5048 nebo TPS2816, UCC27323.

Pokud chcete navrhnout řidič řídit 300pF v 1usec, pak dejte mi vědět (není tvrdý vzor) nebo se podívejte na okruhu schéma výše ICs (v datovém listu)

OZ

Analýza CMOS Digitální Integrated Circuit ..

Kang & Lebici

McGraw Hill

Doufám, že tento krok

Díky za Vaše náměty, bohužel nemohu mít tu knihu ...
Jsem skutečně snaží použít složený cascode s třídou AB výstupní buffer pro pohon velkých energetických DMOS (nachází se v Baker slavné knize "CMOS obvodů rozložení a simulace" a Camenzind "Projektování anolog čipy", velmi dobré knihy ).Hlavními tématy tohoto druhu op zesilovač je najít dobré trade-off betwen současné spotřeby, uspořádání prostoru a rychlost / kompenzace.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back