IC5.0 rozvoj dovedností chyby

M

maolh

Guest
Ahoj, já jsem s použitím IC5.0 na Linux 7.3. Všechno, co vypadá dobře, dokud se mi žádná licence spustit rozvoj dovedností. Existuje nějaká speciální licenci konfiguraci rozvoj dovedností? Skladatel schéma, virtuózní dispozice, životní prostředí a analogové práci velmi dobře. Takže je to opravdu špatné licenční problém? Mohl byste mi kluci pracovní povolení pro rozvoj dovedností? Díky předem.

Zapomněl jsem vám říct, že licence pro linku rozvoj dovedností je jako následující: FEATURE skillDev cdslmd 5,600 trvalé nespočet 1C8E44ABAB8C8E2BF232 hostid = JAKÝKOLI

FUNKCE skillDev cdslmd 96,040 trvalé nespočet 7C1F54848D828AC4830B hostid = JAKÝKOLI

Mám problém s analogovým Artist. Když jsem v úmyslu dělat simulace, jen na "Přidat simulace" je vidět. Jiní, jako "odstranit, vypnout, Upravit" nejsou vidět. Jsou sledováni. Druhým problémem s modely. Když jsem se převést strašidel modelů (např. NPNLower) Cadence doesn "t rozpoznat model .. Je to velmi divné. Vlastně jsem si naprosto jistá, že jsem ukazují cestu modelů správně. Proto nemohu simulovat aktivní složky. nějaký nápad?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back