IC5141 a Fedora Core 8

C

chrup

Guest
Hi:

Jsem docela rád, že rada k projednání IC5141 spojené s instalací problémy.

Nedávno, v pohodlí práce, koupil jsem Poznámka: Kniha počítač a pokusil se nainstalovat IC5151 nástroje Evropské obranné agentury v něm.Bohužel, zdá se, že selže.Já myslím, že mohou být dva důvody se mění takto:(1) používám Fedora Core 8 jej nainstalovat.(2) I přímo tárované instalované nástroje ve stanici v mé společnosti a používat blesk, aby to na můj NB.Kromě toho, já vím, licenční soubor a zdrojový soubor musí změnit, aby byly dvě věci udělat.LibXp.so.6 byla nainstalována a také jsem našel následující zprávy.Mohou některé výborné inženýry mi pomohou vyřešit problémy?Díky moc ~ ~ ~X Chyba selhalo dotaz: BadName (pojmenované barvy písma nebo neexistuje)Major opcode neúspěšných dotaz: 45 (X_OpenFont)Pořadové číslo se nezdařilo dotaz: 16Aktuální pořadové číslo v výstupního proudu: 31Ačkoli FC8 není dobré pro OS IC5141, ale myslím, že to ještě metodu dobýt problémy.Best Regards!

Chrup

Má pracovní stanici nainstalovat Fedora 8 taky?
Zdá se, že verze kompatibilní problém.
Proč ne instalovat nové v tobě NB?

Ne, není tomu tak.Je RHEL verze 3.Nyní, po instalaci písma, mohu zadat ICMS.Skladatel lze dobře provozovat.Ale, bohužel, nemůže simulace nelze spustit.To ukazuje, že licence není platná.Jsem hledání příčinou nyní.Thanks ~ ~ ~

vyhledat můj způsob instalace software v Linuxu části.pracuje pro RHEL Scientific Linux a Fedora stejně.
hleznu

Dear all:

Teď jsem zvláštní problém, který simulace nelze spustit, ale skladatel je v pořádku.Licenční soubor je chyba?Pokud ano, proč to funguje na mého přítele platforma?Vyskytly se nějaké přítel viděl problém?Thanks ~ ~

Best Regards!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back