ICD2 klon nefunguje s MPLAB 8.1 pro dsPIC 30F

R

rameesha23

Guest
Snažil jsem se program dsPIC 30F2010 a 30F3011 s slotz ICD2, ale nefunguje s novou verzí MPLAB 8.1. I zkontrolovat jim starší verze 7,5 MPLAB a oba čipy naprogramovaný dokonale. Co by mohlo být špatně. Je to mikročip přičemž některé kroky proti klonů ICD v budoucnu. Problém je, většina nových pic jsou pouze supportted v nové verzi 8.1 MPLAB a může se není možné program jim v budoucnu. Pokud víte, že jakékoli řešení tohoto pls help. Díky chamalee

Mám stejný problém jako vy v MPLABv8.1. Používám stolz.de.be verzi a funguje dobře s 16F a 18F série. Když přijde na řadu dsPIC30F, zařízení id vždy neplatný (0x0) Ověřil jsem všechny kolík na dsPICF4011 Vdd AVdd -> 5V ss AVss -> Zemní a 7.373Mhz oscilátor s 15uF Může mi někdo pomoct?

to stále stejné. nefunguje. Připojení k MPLAB ICD 2 ... Připojená ICDWarn0030: MPLAB ICD2 je asi stáhnout nový operační systém. Pokud MPLAB IDE se teprve začíná, bude to vypadat, že "viset" na úvodní obrazovku. Prosím, buďte trpěliví. MPLAB IDE skončí to intialization po OS je stažen. (Poznámka: Možná budete chtít zvolit ignorovat toto varování do budoucna.) Stahování operační systém Připojení k MPLAB ICD 2 ... Připojeno Nastavení Vdd zdroje do cíle ICDWarn0020: Neplatné id cílového zařízení (očekávané = 0x101, přečtěte = 0x0). .. Čtení ICD Product ID Běh ICD Self Test ... Selhalo Self Test. Viz Nastavení ICD2 (stav karta) pro podrobnosti. ... Stáhnout Operační systém Uspěl Nastavení Vdd zdroje do cíle ICDWarn0020: Neplatné id cílového zařízení (očekávané = 0x101, přečtěte = 0x0) ... Čtení ICD Product ID Běh ICD Self Test ... Selhalo Self Test. Viz Nastavení ICD2 (stav karta) pro podrobnosti. MPLAB ICD 2 Připraveno

Jopen: Co je to pic se snažíte program, je-li 30F rodina pak doporučuji vyzkoušet, že se s MPLAB 7,5 nebo nižší než 8,0. I přesto mohou program 18f a 16F série s MPLAB 8,1, ale ne 30F série. Pořád nemůžu program 30F s MPLAB 7,5

YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Protože jsem změnit MPLAB na 7,5 to funguje! Díky rameesha23

Jsem rád, že jsi vyřešit váš problém: D, ale já jsem nemohl vyřešit moje: cry: já potřebuju nějaký způsob, jak dosáhnout MPLAB 8.1 nebo novější pracovat pro naši ICD2, protože většina novějších fotky speciálně 3,3 nich jsou podporovány pouze v této novější verze. Jakákoli pomoc ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back