D
djnik1362
Guest
Dobrý den mám 8-bitová datová sběrnice, která spojuje několik Nárazníky a zámky na microcontrller AVR. Chci se připojit k FPGA BUS, abych mohl komunikovat s FPGA. Rozhodl jsem se použít 8-bitové zámek krmit datová sběrnice FPGA jako vstup a 8-bitové paměti k získání dat z FPGA a pošlete je na datovou sběrnici. Mohl bych použít "inout" strukturu v FPGA, ale já dávám přednost použití výše uvedené struktury. Předpokládejme, že mám 5 software blok v FPGA, které mají 8-bitový výstup, který se musí krmit BUS. I připojení A15-A13 adresovou sběrnici na FPGA, tak jsem si mohou vybrat z 8 bloků FPGA. Používám 8x1 8-bit MUX v FPGA, že s A15-A13 signály a signál RD vybrat bloků výstup pro připojení na sběrnici. Rozhodl jsem se vytvořit 3 software bloky, které mají 8-bitové vstupy z datovou sběrnici. Můj nápad je použít DeMux na FPGA a 3 8-bitový D-FF pro každý blok, který se "posedge" z WR signálu západka, až datová sběrnice správnou D-FF. Napsal jsem kód Verilog a simulovat strukturu Xilin ISE 9.1 a to fungovalo správně. Potřebuji své myšlenky, že pokud tato konfigurace funguje v praxi. Díky za vaši podporu.