W
wavering
Guest
Vím, že absolutně nic o FPGA. Takže, je tu skutečný idiot je průvodce někde, že mi pomůže pochopit ty základní údaje o tom, co tato zařízení jsou, jak fungují a co mohou dělat? Zkoušel jsem hledat na webu, ale jako obvykle, všechno mi připadá předpokládá, že čtenář zná základy. Nemůžu ani zjistit, zda mají procesory, nebo pokud jsou to jen logická hradla! Od pozadí, jsem se aktivně psát software ve Visual Basic 6 s API psaný ve směsi C + + a ASM. Konkrétně mám zájem o genetického programování a typicky najít řešení mých programů může běžet přes noc nebo i za týden nebo tak. A to i přesto, že jsou optimalizované pro rychlost (tedy vnitřní smyčky napsané v ASM) Cestou vpřed je použití více procesorů (např. několik exkurzí desky s procesory Quad v bezdrátové síti). To je něco, co můžu udělat, ale mám zájem o další možné cesty - tedy na tuto otázku tak, nemohl jsem běžet řekněme 100 kopií vnitřní smyčky na FPGA, a pokud ano, jak by to připojit k PC nebo k síti? Mohu plug nějaký představenstva do USB portu nebo je to naivní? Mám navržena a postavena elektronických zařízení v minulosti (cca před 15 lety), ale nic zahrnovat procesory Děkujeme Bob