IE3D otázka - model DRA pod IE3D simulace

A

abdoeng

Guest
Ahoj LL jsem se zeptat, jestli někdo mohl mi poslat jakýkoli model DRA pod IE3D simulace, které se snažím používat vlnovod způsob se dostat amplitudy a fáze odražené vlny. Jak jsem zjistit, blok DRA althougth existuje jen omezené stanovení podkladu a zem? jdu matice díky

[Quote = abdoeng] hi LL jsem se zeptat, jestli někdo mohl mi poslat jakýkoli model DRA pod IE3D simulace, které se snažím používat vlnovod způsob se dostat amplitudy a fáze odražené vlny. Jak jsem zjistit, blok DRA althougth existuje jen omezené stanovení podkladu a zem? jdu matice díky [/quote] Myslím, že to není možné simulovat Elektrická Resonator anténa v IE3D, ale to lze provést ve věrnosti. Oba IE3D a věrnost jsou z Zéland Inc například DRA je uveden v příručce Fidelity. jde, balaguru.

Díky Zéland jsem to tak snadno používat svůj oblíbený CST balík dát stejné výsledky jako vlnovod metoda se používá Floquet režimu a pravidelné stěny i dostanu výsledky proměnné šikmého úhlu CST díky

[Quote = balaguru thavamani] [quote = abdoeng] hi LL jsem se zeptat, jestli někdo mohl mi poslat jakýkoli model DRA pod IE3D simulace, které se snažím používat vlnovod způsob se dostat amplitudy a fáze odražené vlny. Jak jsem zjistit, blok DRA althougth existuje jen omezené stanovení podkladu a zem? jdu matice díky [/quote] Myslím, že to není možné simulovat Elektrická Resonator anténa v IE3D, ale to lze provést ve věrnosti. Oba IE3D a věrnost jsou z Zéland Inc například DRA je uveden v příručce Fidelity. jde, balaguru. [/quote] k návrhu DRA můžeme použít také IE3D -------------- ve věrnosti, můžeme kreslit přímo ------ strukturu, ale v případě IE3D U hav použít vícevrstvé strcture pro DRA získat své výsledky ---- nejprve ověřit, jeden ------ den jít na další

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back