W
watabe112
Guest
Ahoj všichni .... chci se zeptat ..... Jak mohu převést 4-bitové binární IEEE754 jediné preciznosti ....... prosím ... může mi někdo pomoct .... je to naléhavé, můj poslední rok projektu .....: sad:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
reg [31:0] fp; věci (int [03:00]) 4'b0000: fp = {,}; 4'b0001: fp = {,}; ..... . 4'b1111: fp = {,}; endcase
Ach jo, že zužuje problémové domény. V takovém případě najdete [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Time_management] odkaz dobré shrnutí [/url].nemám program ještě ..... jsem docela nové ..... tak nevím, jak se program to ..... já jsem jen kopie váš příklad, než za účelem testování výkonu ...... ale to má chyba syntaxe ... prosím, pomozte mi ...... můžete mi prosím dejte mi kompletní například o tom, jak kódování tento program .... . proto, že nemám dost času .... prosím pomozte mi ...... díky moc .....
Obě pole musí být vyplněny s různými hodnotami. lostinxlation již zaslali šablony, měli byste také našli příklad hodnoty 0 a 1 ve Wikipedii článek. Za předpokladu, že instruktor může zeptat, jak IEEE formát funguje, měli byste být schopni vysvětlit alespoň princip, myslím. S pochopil, mělo by být žádný problém vyplnit tabulku. Jako náznak, se prostě musí posunout doprava celá čísla (očekáváme nula) do frakční mantisu pole, dokud jen nejvýznamnější 1 je vlevo. Počet směn a odečteme od 127 do dostat exponent. I FEAL jako ložisko pes pro lov .kam umístit 4bitový binární .. v exponentu nebo v mantisy