impedanční přizpůsobení. Anténa simulace

G

GVVIN

Guest
Potřebuji, aby odpovídala mé antény na impedanci 48 - J 148 ohmů. (Mikročip impedance). Takže sdružené, která by měla být moje anténa impedanci. Jak změřit to? Obvykle máme 50 ohmů systém a používáme 50 ohmů port. Můžeme použít na 48 ohm přístav v sérii s přibližně 1 PF kondenzátoru (který má impedanci cca-j150 Ohm @ 950 MHz) a pak připojím anténu pro měření. Je nějaká jiná technika. Já používám CST pro své simulace. Díky GV

Je jejich jakékoli ustanovení v návrhu pro použití LC obvodů pro přenos impedance 50Ohm. Tím se vyřeší váš většinu problému. Pokud ne, dejte mi vědět. Díky,

Ahoj Vaše impedanci 48-j148 Ohm lze měřit s běžnou 50 ohmů systému. Normálně se podíváte na středu grafu Smith (50 ohm), ale teď si zápas, "bod", je jen na jiném místě (48 + j148). Je to stejné jako před odpovídající technikou a totéž, když měření. S pozdravem

Děkuji za vaše odpovědi. Snažím se vytvořit UHF RFID tagů antény. Micro chip impedance je 48-j148 ohmů. Nelze použít LC porovnávání aktuální situace. pro simulaci můžu. Ano vyrovnání lze provést, ale jak definovat port, pokud jsem pomocí smyčky antény jsem se snažil reprezentovat značku impedance pomocí řady odporu a kondenzátoru a zápas anténu na to. I couldnt najít komplexní port také v CST. Doufám, že jsem vysvětlil svůj zájem jasně Díky předem GV

Můžete snadno simulovat porty s impedancí mají reaktivní díly na HFSS nebo Ansoft designer. Snažte se používat Ansoft designer (Studet verze zdarma) Snadná manipulace pro simulaci UHF RFID štítků.

Můžete odpovídat komplexní impedance i vedení místo použití LC obvodů

[Quote = GVVIN] Vysvětlení připojena [/quote] A co vzor u značky používané na anténu?? Pokud změníte vzor na simulační nástroj jsem popsal dříve (vedení se chová jako kondenzátor, odpor, nebo induktor), budete potřebovat být na kondenzátoru a rezistoru. Tak zkuste použít Ansoft designer (SV) kreslit anténní obrazec a využití mezery zdroj. se můžete podívat, co parametr u potřebovat se zprávami (S, PSV, impedance atd.) Hodně štěstí. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back