impedanční přizpůsobení pomocí feritové tuner (napětí)

O

ohadmos

Guest
Ahoj
Chtěl jsem se vás na něco zeptat ohledně změny impedance a činitele odrazu.

Mám systém, v němž zatížení na konci přenosové linky zásadně mění celou dobu v oblasti menší než 0,1 sekundy.
Aby bylo možné dodat, že maximální výkon musím odpovídat, že ke zdroji a impedance sítě (řekněme 50ohm).
Mohu zjistit kdykoliv incident moc a moc se vrátil s cílem získat činitele odrazu, a standind vlna vzor.

teď jsme pomocí 3-pahýl systém, který se pohybuje s řízeným motorem, a její není dost dobrý.
Četl jsem něco o použití feritových Tunery v anténní systémy, jsem přemýšlel o vyrovnání sítě feritové tyče před zatížením, které je řízené napětím.
Hovoříme o systému, který funguje v 28V, 150W ..

Může tady někdo mi říct, jestli to bude fungovat, jak to může fungovat, a kde najdu tyto tunery?

Díky, a sorry za dlouhý text.

Pokud no1 o tom ví tunning metody, nebo pokud to není vlákno pro tento druh záležitostí, prosím, přesměrování, abych správném místě.

Ještě jednou díky.

Myslím, že to vše závisí na tom, jak radikálně změny impedance zátěže v čase, a velikost činitele odrazu.

To začíná jako | ρ | = 1 a skončit jako | ρ | = 0 zátěže, nebo je to mnohem konstantní?

Frekvence 100 MHz?

Zatížení změny jsou velmi radikální, ano - reflexe coeffiecient může jít 1 - 0 skončit rychle.
frekvence je asi 2,2 GHz.

No, jsem si nemyslel, že přes ně, ale zdá se mi, že kdybyste vectorially zrušit odražená vlna od zátěže, pak byste měli odpovídající zatížení na zdroj.

Chtěl bych poznamenat, dopředu vs odražená vlna od zátěže s dvojím směru spojky.

Chtěl bych vytvořit disk signál zasláním možná 80% výkonu na zatížení, a dalších 20% energie díky fáze modulátor vektor.Já bych pak recombine výkon někde na zatížení (dopředu nebo odražená vlna? Bych musel myslet na tom trochu.) Bych pak dynamicky upravit fáze a amplituda 20% energie tak, aby se celkově odráží sílu od zátěže je minimalizován.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back