S
Spinoza
Guest
Snažil jsem se pro výpočet impedance dipólu pole antény, který je buzen zdrojem napětí v HFSS v9.2.1. Mohu použít pole kalkulačku pro výpočet proudu ve středu zdroje napětí line. Měl bych pak být schopni získat impedance tak, že se napětí proudu. Navrhl jsem dipólu na 130MHz a dělal rozměry dipólu na zápas. Měl bych se asi 75 ohmů při 0 stupňů fázi, ale místo toho chatu dostat kolem 40 ohmů při asi 30 °. Byl jsem pomocí kalkulátoru polí kuchařku, která Ansoft propuštěn. Nejsem si jistý, zda mé uzavřené linka pro výpočet proudu je příliš velké nebo příliš malé, a když jsem si to správně umístěna. Udělal jsem všechny možné variace na velikosti a umístění uzavřeného vedení, ale bez úspěchu. Všiml jsem si, že to je také běžný problém pro mnoho lidí, kteří chtějí rozrušit jejich struktuře se zdrojem napětí a najít impedance. Mám připojený program, který jsem v současné době pracuje na. Skutečně bych ocenil jakoukoliv pomoc s tímto. Nápady a odpovědi jsou velmi vítané. A myslím, že by to bylo velmi užitečnou technikou pro mnoho lidí, kteří chtějí použít zdroj napětí.