implementace software v FPGA, Xilinx

V

vortexsny

Guest
Já jsem nový na digitální logiky / Design.

Chci provést malý kus software napsaný v jazyce Java v hardware čip, pomocí Xilinx Spartan na palubě.

Kdokoliv může místo mě ve směru získávání správných informací o tomto tématu.Já ani nevím, co hledat.Skončil jsem tady.Existují konkrétní příklad z lidí, kteří dělali, že?

díky

vortexsny napsal:

Já jsem nový na digitální logiky / Design.Chci provést malý kus software napsaný v jazyce Java v hardware čip, pomocí Xilinx Spartan na palubě.Kdokoliv může místo mě ve směru získávání správných informací o tomto tématu.
Já ani nevím, co hledat.
Skončil jsem tady.
Existují konkrétní příklad z lidí, kteří dělali, že?díky

Ahoj, budete muset kompilovat software v FPGA, který podporuje procesory, myslím, že Spartan podporuje soft procesor s názvem microblaze (není si jistý, že i když).pár dalších FPGA jako Virtex-II, Virtex-II Pro a Virtex-4 rodiny podporovat PowerPC (hard IP) a microblaze (soft IP).

Pokud chcete realizovat i software a hardware, budete ll potřebovat software nazvaný Xilinx platforma studio (XPS), který přichází s vestavěným Development Kit (EDK).Pokud chcete více informací o tomto, navštivte tento odkaz.

http://www.xilinx.com/xlnx/xweb/xil_tx_display.jsp?sGlobalNavPick=&sSecondaryNavPick=&category=&iLanguageID=1&multPartNum=1&sTechX_ID=rg_cust_periph

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back