Import souborů do Cadstar 12,1 Express

L

lhavens

Guest
Zahrnuje více souborů je možné importovat do cadstar 12,1 Express? Mám rada obrys, a snažím se import rebel es LEd soubor také. Chci, aby se část desky ..... Jakýkoli návrh? Já jsem trefil zeď, jsem se pokusil se spojit je v soldworks, ale to nebude fungovat dobře s vrstvami. Nováček, Lee

Můžete mít pouze 1 deska obrys v CADSTAR. Tak dlouho, jak jste nepřesahující PIN / část počtu CADSTAR Express můžete kopírovat / vložit další návrhy v jednotném provedení. Osobně bych doporučoval opakování představenstva obrys jako číslo první.

jo to je moje další otázka, může být dovezeno vrstvy? jak na palubě osnovy nebo součást?

Mohl byste upřesnit, co jste umporting na desce? Co vrstvy požadujete? navíc ke standardnímu vrstev již existuje, a co použití jsou pro. Pokud jste se snažíte imort komponenty od společnosti SolidWorks the youd lépe s IDF, ne-li nutné vytvořit výkres představenstva přehled a komponenty pozice, Uložit jako DXF a použít k importu radě osnovu jako prkno přehled . Složka místa budou muset být dovezeno jako postavy na dokument vrstvu, pak slouží k vyhledání složky, které budete muset umístit manuálně z knihovny Cadstar. Dlouhý udýchaný, což je důvod, proč používat inteligentní rozhraní IDF:).

Jednoduše řečeno, žádné není možné importovat vrstvy. Nicméně, pokud je komponenta, která importujete používá vrstvy není již v designu, pak se budete vyzváni k přidání, nebo vybrat již existující vrstvu. Například můžete mít zvanou "top sítotisk" - Při importu součást, která využívá "Top hedvábí" (stejné vrstvě ve skutečnosti - jen jiný název), můžete buď přidat (není dobrý nápad - zmatená), nebo rozhodnete použít "Top sítotisk" pro cokoliv, co je na "top hedvábí" v dovezených komponent.

Ok tady je další otázka, jsem přišel na to způsob, jak zjednodušit dovážené složky. Další problém Mám vytváří tepelné Via, který pracuje s měděnou podložkou. Nějakou radu? Vím, že musím přidat vrstvy, ale im ne jistý, jak se dostat podložky pro práci s mědí. Domnívá se, že se jedná o konstrukční chybu. Děkuji, Lee

Lee, jsi jen pomocí Express nebo používáte lite? Co přesně se snažíte použít tepelné pomocí pro? Zkuste tento blog post. [Url = http://cadstar.blogspot.com/2010/11/having-trouble-with-components-with.html] Vzhledem k tomu, CADSTAR:.? Máte potíže s prvky s tepelnou průchody v chladič podložky [/url] Ve skutečnosti Přečtěte si celý blog a Hlásí se k ní - to by mohlo podnítit další mají být vysláni lol

To bylo velmi užitečné. Děkuju. Ironicky ale můj šéf, že jsem se potřebují naučit, Orcad Teď si myslí, že je budeme používat, že. Jak se říká "Zpět na rýsovacím prkně." Děkuji moc za pomoc. Jsem si jist, že všechno, co jste mi pomohl jen aby přechod něco méně bolestivé.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back