Impulz funkce ...

A

asymbian

Guest
Ahoj!
Jsem ochoten diskutovat o fázi spektrum impulzu funkce času.Nejsem si jistý, jak to vypadá ...Je "0" nebo je to sigma funkce?

S pozdravem,
asymbian.

Je '0 'pro impuls loacted při t = 0.Pro impuls se nachází na t = t0 je konstantní fázi (konstantní fázový posun).(Myslím, že ano)

Ano ..
Není to tak, že fáze spektrum reálného signálu je vždy lichý funkce ...V případě nutkání na "t0", bude, jak fázové spektrum vypadat?Snažím se představit, jak všechny vlny ze všech různých frekvencí od 0 do ∞ "Přidat nahoru" k formě impulsu.Pokud jsou všechny vlny dělat to bylo ve fázi, inpulse je generován v bodě 0, pokud hodnota všech Sinès je 0 a cosines je 1.V takovém případě bychom se měli dostat impulsů v každém takovém bodě, a ne jen jeden impuls ...
Jsem zmatená.

S pozdravem,
asymbian.

Impulsní funkce nebo delta funkci δ (t) je infinately velké amplitudy pulsu s nulovou šířkou pulzu a jednoty hmotnost (plocha pod puls).V časové oblasti je zastupována jedinou 'trn' v čase t = 0 a ve frekvenční oblasti je konstantní po celou 1.Neexistuje žádný fáze spektra pro impulsní funkce!

Hej!
Každý signál má mít amplitudu a fázové spektrum!Jak víme, jak vlny jdou doplnit?Fázové spektrum je "0" není totéž jako by fáze spektra vůbec!

S pozdravem,
asymbian.

Myslel jsem fáze je nulová.Co jste pravděpodobně žádají, je velikost a fáze spiknutí některých signálu.Jako příklad se můžete zvážit exponenciální signál.

Ahoj asymbian,

asymbian napsal:

Ano ..

Není to tak, že fáze spektrum reálného signálu je vždy lichý funkce ...
V případě nutkání na "t0", bude, jak fázové spektrum vypadat?
Snažím se představit, jak všechny vlny ze všech různých frekvencí od 0 do ∞ "Přidat nahoru" k formě impulsu.
Pokud jsou všechny vlny dělat to bylo ve fázi, inpulse je generován v bodě 0, pokud hodnota všech Sinès je 0 a cosines je 1.
V takovém případě bychom se měli dostat impulsů v každém takovém bodě, a ne jen jeden impuls ...

Jsem zmatená.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back