induktivní rezonancí bezdrátový výkon

R

roronoa

Guest
Ahoj všichni, i hav projektu, které zahrnují použití induktivní rezonancí k výrobě energie, bezdrátové a pak vytvořit mobilní telefon nabíječku používat, že.

Problém, který teď čelí i je mám potíže dostat přenos síly efektivně.
wat jsem udělal je, že jsem vyšel wif primární vinutí a sekundární vinutí jsou oba napojeny na kondenzátoru parallely.Can mi někdo říct, žádné rovnice se dostat cívky k přenosu energie v maximální rychlosti.

Byl jsem projektování cívky podle vzorce 2 (PI) f = 1 / √ LC najít rezonanční kmitočet, ale když jsem test mého obvodu se zdá, že všechny frekvence dává stejné výstupní AC napětí, které je Zhruba 250mV píky ( My primárního vinutí vstup je 10V AC, vypočtené rezonanční frekvence 90kHz)

všechny návrhy nebo doporučení?

Díky moc.
Naposledy upravil roronoa dne 24 října 2009 4:33, editovaný 1 krát v celkové

Tato metoda je vždy neefektivní, pokud se vzdálenost mezi cívkami je malý ve srovnání s jejich průměr.Palačinka navinutých svitcích fungují nejlépe.Přiložené je dokument na toto téma.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ahoj

im také dělá tento projekt bezdrátové rezonančních indukční coupling.im se snaží naučit simulovat, ale teď bych mohl najít vhodné tutoriály na HFSS na náměstí cívky antenna.could sdílíte wif mi o ur simulace?

rgds
Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back