R
roronoa
Guest
Ahoj všichni, i hav projektu, které zahrnují použití induktivní rezonancí k výrobě energie, bezdrátové a pak vytvořit mobilní telefon nabíječku používat, že.
Problém, který teď čelí i je mám potíže dostat přenos síly efektivně.
wat jsem udělal je, že jsem vyšel wif primární vinutí a sekundární vinutí jsou oba napojeny na kondenzátoru parallely.Can mi někdo říct, žádné rovnice se dostat cívky k přenosu energie v maximální rychlosti.
Byl jsem projektování cívky podle vzorce 2 (PI) f = 1 / √ LC najít rezonanční kmitočet, ale když jsem test mého obvodu se zdá, že všechny frekvence dává stejné výstupní AC napětí, které je Zhruba 250mV píky ( My primárního vinutí vstup je 10V AC, vypočtené rezonanční frekvence 90kHz)
všechny návrhy nebo doporučení?
Díky moc.
Naposledy upravil roronoa dne 24 října 2009 4:33, editovaný 1 krát v celkové
Problém, který teď čelí i je mám potíže dostat přenos síly efektivně.
wat jsem udělal je, že jsem vyšel wif primární vinutí a sekundární vinutí jsou oba napojeny na kondenzátoru parallely.Can mi někdo říct, žádné rovnice se dostat cívky k přenosu energie v maximální rychlosti.
Byl jsem projektování cívky podle vzorce 2 (PI) f = 1 / √ LC najít rezonanční kmitočet, ale když jsem test mého obvodu se zdá, že všechny frekvence dává stejné výstupní AC napětí, které je Zhruba 250mV píky ( My primárního vinutí vstup je 10V AC, vypočtené rezonanční frekvence 90kHz)
všechny návrhy nebo doporučení?
Díky moc.
Naposledy upravil roronoa dne 24 října 2009 4:33, editovaný 1 krát v celkové