induktoru model - varianta induktoru v různých modelů

F

fanshuo

Guest
Nazdar,
Našel jsem v mém modelu spisu vyplývá, že změna induktoru na různé modely by mohly být až o -15%.A parazitní kapacitní odpor a jsou korelované (pokud R je max., Cox je min a naopak)
Nemohu najít žádné teoretické vysvětlení na velké změny L a korelace.
Jsou tato čísla jsou důvěryhodní?

Modelování induktoru lze provést různými způsoby, WHT typ modelu může být použit, je závisí na konstrukci metodiky a konečným cílem tohoto obvodu.

Nebudu se model induktoru
Jen potřebujete použít model induktoru, který poskytuje slévárna

Pak použijte technologii soubor informací poskytnutých slévárna

Jak jsem řekl,
Neumím to vysvětlit velké kolísání hodnoty indukčnosti.Co by mohlo být možná důvod?

Mohlo by to být přičítána různých důvodů.Například to, co je proces, uzel, na kterém pracujete?Nebo které jsou kovové tloušťce a šířce varianty tohoto procesu?

Dalším důvodem pro toto velké změny by mohly být chudí induktoru modelování, které nabízí konkrétní PDK.Obecně platí, že mohou slévárna induktoru modelů není tak důvěryhodný vzhledem k charakterizaci procesu uplatnit a otázky spojené s de-embedding, které nejsou efektivně řešeny.Netřeba dodávat, že tyto modely jsou topologii-agnostik, protože nezohledňují vzájemné spojení jevy.

- padpan

Díky!
Já jsem pracoval na 0.13um
Nahoru metal tloušťka je 2um
I zkontrolovat grafy poskytl slévárna
zdá se, že model je dobrý pro typické situace
Ale žádná data k dispozici na rozích od měření

Co je kov tloušťky a šířky koryta?Tyto parametry se očekává, že dominovat L varianty ...

- padpan

dobře
to, co jsem našel z procesu manuálu je, že jeho kovové délka může se pohybuje na 15%, což způsobí, že indukčnost měnit
Podle mého názoru by měl mít kovové přesné control.It by se neměla lišit o 15%

oni pravděpodobně odkazují na celkovou změnu délky spirály.To může přijít, pokud jsou rozměry induktoru není přesně podlepené v průběhu výroby, ale přesto je to obrovská změna ...Co je Q variace na cestě?Jestliže L je o 15%, bude Q je daleko vyšší ...

- padpan

Otázka samozřejmě by bylo více.
Ale nemohu najít v procesu manuálu.
Nemám ponětí, proč je to velká změna

Také podle manuálu, série parazitní odpor zvyšuje, když parazitní kapacitní klesá.
Nevím, proč tyto dva parametry jsou korelovány.

Myslím, že to se odkazuje na šířku.Pokud se dostane širší dirigent své kapacitní a zvyšuje odolnost klesá a naopak ...

- padpan

k padpan,
ok chápu.
Díky.

Ale stále šířka nemá vliv na hodnotu L.
Máte nějakou představu, proč se liší délkou hodně?

Je to obrovská změna.Upřímně řečeno, nemám ponětí.Možná, slévárna chce rozšířit rozsah změny, aby se zamezilo stížnostem zákazníků v případě rozporu modelu PDK proti měří křemík ...

- padpan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back