Info pro AC servo řízení motoru

K

kieennx

Guest
Ahoj všem, já se snažím navrhnout AC servo řízení motoru, ale moje zkušenosti týkající se této oblasti je téměř nulová. Může někdo mi dát nějaké informace o: - architekturu servomotory (AC / DC). - Metoda řídit je. - Speciální μPs nebo μCs, které jsou obvykle používány v těchto systému; - Ukázkové projekty, aplikační poznámky, uživatelskou příručku ... Veškeré informace ocení. S pozdravem, Kieennx. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 20 minutách: [/color] [/size] Uveďte, prosím, odkazy, pokud je to možné. Díky moc. S pozdravem, Kieennx.

AC servomotory jsou ve skutečnosti stroje AC, ale podporující extrémní Max. proudy, zatížení a rychlosti. S vyšší Max. Aktuální zrychlení je vyšší (lze spustit a zastavit mnohem rychleji). Může mít u různých konstrukcí, jako jsou brushless DC stroje, když místo toho, aby stejnosměrné stroje, kde je proud obrácené podle brashes, můžete to udělat tím, že vnější obvod, což znamená ve skutečnosti, že jste AC napájení proudu ve skutečnosti. Pak můžete mít střídavé motory s jedné fáze nebo 3 fáze. Pracoval jsem s DC motory v takovém případě máte 4 kvadrantu chopper, nebo invertory v případě střídavých motorů. V obou případech je nutné IGBT tranzistorů, určitý druh kombinace bipolární tranzistory MOSFET a (vysoký vstupní inpedance, ale s vysokou propustností proud). Unforetunatly, nemám žádnou dokumentaci pdf nebo odkaz. Ale zkuste google:. D

Ahoj Belsugului, děkujeme za váš průvodce když je to základní. Může mi někdo pomoct podrobněji v této sekci? S pozdravem, Kieennx.

IR má zvláštní IC dělat na AC servo řízení práce. Mají také dobré IGBT / MOSFET řidiče, a IGBT sám sebe. Zkuste své webové stránky www.irf.com Hodně štěstí TR2000: D

jak sevo točit v 360 digree prosím, pomoz mi! nemohu opravit hardware sevo. nějaká technika v programování.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back