Info: TCP / IP s 8051

B

beuch

Guest
Ahoj všem, DS80C400 Maxim povolit TCP / IP s jádrem 8051. (Mac + zásobník TCP / IP, UDP, ICMP, DHCP ...). Náklady na 9 $. Viz: www.maxim-ic.com Možná varianta Z-světové modul králík hlavní pro mě ... beuch

pro web a TCP / IP spojení: Viz též ww.wiznet.co.kr nebo vyhledávací i2chip, www.i2chip.com mají w3100A IC, které mají dev.kit pro 8051 s AC kód náš známý kompilátor! : Lol:

má každý uživatel pracovat Wiznet 3100 Series::: ganja:

Ahoj PIN. Můžete se vyjádřit k W3100A? 1. Jak rychle (max. průchodnost) 2. Snadné programování 3. Glueless rozhraní. 4. Max připojení (uzly) TNX

Maximální propustnost W3100 je omezen na použitý řadič. V případě 8051 (T89C51RD2) - více než 200 kilobajtů za sekundu. To prostě k použití Wiznet. Řidič (API) pro W3100A je na stránkách http://www.wiznet.co.kr/tech/wiznet_products/ . Kromě toho jsem si příklad z množiny 8051EVB na K ** l. W3100A lze zařadit do adresního prostoru regulátoru, podobně jako RAM. K dispozici je také režim I2C. Množství souběžných relací TCP je roven čtyřem. UDP se používá pro více relací (v případě potřeby).

Dobrý den, který pracoval s dallas ds80c400? Prosím o commnet je rychlost, kód, API, ... sbohem

Ahoj PIN si koupit také modul 7010 a také 7100, najdu prog util a zdroj pro eVB, ale I'am hledá nyní Schéma 7010 a 7100 a také pro zdrojový kód 7100. Pokud můžete, pomozte mi s Některé z těchto doplňkových informací, které jsem se podívat na to, že bude pěkné. S pozdravem Gabby. 8)

Ahoj všem, nemá někdo tmel @ @ Web je Evaluation Kit TCP / IP, PPP knihovny KE * IL C51? Já to skutečně potřebují. S pozdravem, ZeRoN

Pane Umožňuje zobrazit zprávy mikrokontroléry Zilog. Má zásobník TCP uvnitř. Její levné, že Dallas MCU.

Vážení kolegové, zeptal jsem se před časem bez odezvy, takže se snažím znovu. Ví někdo, kde lze koupit a kolik stojí malý adresní prostor MAC? ~ Flaxa

Chci si koupit IIM7010 modul, takže bych rád, kdyby mi říct, kde to máš cen a adresu stránky, kde bych mohla koupit. I uvítáme vaši pomoc, děkuji

pro Evropu (Německo), zkuste prosím: h ** p: / / www.dacomwest.de/ doufám, že to pomůže, / /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back