Informace o CMOS snímačů pro digitální fotoaparát design

M

mostafa2004

Guest
27.července 2004 jsem počítačový inženýr a já chci vědět nějaké informace o produktech obrazového snímače. Chci, aby se digitální fotoaparát projektu. Chci vědět nějaké technické informace o: 1 - rozhraní mezi obrazovým senzorem CMOS a PIC mikro-kontrolor. 2 - Jak si vybrat objektiv pro použití s fotoaparátem. Chci také vědět, ceny obrazový snímač a když si chci koupit vzorku, co mám dělat? Budu také vděčný, pokud mi odpověď brzy. S pozdravem Mostafa

1. O propojení obrazu snímačem CMOS a mikrokontroléru PIC. Inteferfacing závisí na snímači. Normálně obrazových senzorů jsou poměrně rychlejší, 8bit @ 19MHz. Měli byste mít velmi rychlý mikroprocesor, je-li PIC, nemyslím, že o reálném čase, možná pokud si snížit kvalitu videa. 2. Výběr objektivu. Objektiv může být drahé, záleží na Focus, to speciálně závisí na vzdálenosti objektu a rozsah obrázek, který chcete vzít. Na www.ni.com tam je návod na výběr objektivu. Můžete zkontrolovat ceny na www.ovt.com nebo www.quasarelectronics.com

Dobrý den, jsem Elektronická enginner příliš Jsem pracující s CMOS obrazový snímač fotoaparátu taky, a mám pár vzorků, které vám mohu poslat, já hledám téměř stejné, bezpečnostní kamery, víte, některé obvody a spojte se tento typ čidlo?, jsou th7813A formulář ATMEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back