Instrumentace Amp a rozsah problému

G

graemec23

Guest
Mám design, který používá AD8224 přístrojové zesilovače.

Já jsem záznam výstupů pomocí MSO4034 Tektronix rozsah a poté analyzovat je v Matlabu.

Zisk je approximatly 125 s DC vstupní signály approxiatly 100mV.AC signál detekován, je approximatly 2mV.

Vstup do zesilovače, přístrojové je výstup z LTC6244 působí jako transimpendience zesilovač (proud do měniče napětí).

I získat očekávaný výsledek.

Když jsem se však použít rozsah pro měření vstupů do intrumentation zesilovačů a pokusit se replikovat operace v měřicích přístrojů AMP v Matlabu, dostanu pouze hlučný signál.

Má někdo nějaké nápady?

Pravděpodobně jste jeden ze dvou problémů: sonda je injekce hluku do vstupu nebo odpor DC ze sondy má vliv na ovlivnění.2mV je poměrně malá a s typickou x10 'rozsah sondy pak budete jen dostat 20mV/division, takže jsem si jistý, budete mít použitelný výsledek přesto podle sondáže vstupu.

Keith.

Díky Keith.Měl jsem uvažoval, jestli signál byl příliš malý, ale nebyl si jistý, jestli tam bylo něco jiného na práci.

Ano, myslím, že jste se právě snaží sondy příliš malý signál.Mohli byste zkusit x1 'rozsah sondy.

Já hodně nízkou hlučností a nízkým signálem práce tak mají nízkou hlučností FET zesilovač, který mi dává x10 & x100 zisk.S x1 'rozsah sondy dostanu 20uV za oblast, která je užitečná, ale ne vždy dost!

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back