integrace (1/dx) - prosím pomozte

A

Aya2002

Guest
Ahoj přátelé, já se s tímto problémem, který je integrace 1/dx!! by nějaké tělo, pomozte mi, prosím? ∫ (1/dx) =? díky

Ahoj Aya, "∫ (1/dx)" je kombinace symbolů, které nemá žádný matematický význam. Platný výraz by byl "∫ (1 / x) dx" například. S pozdravem Z

Ahoj, Pokud je ∫ 1 / x dx výsledkem je log (x) + CTE

[Quote = AdvaRes] Ahoj, Pokud je ∫ 1 / x dx výsledkem je log (x) + CTE [/quote] ale to není ∫ 1 / x dx je ∫ 1/dx

, Že nevypadá jako platný integrál. Kde se vám daří to z?

ahoj přítel původní rovnice je dt = c / dx tak, vidím, že je diferenciální rovnice::

[Quote = Aya2002] původní rovnice je dt = c / dx tak, vidím, že je diferenciální rovnice :!:[/quote] prosím, znovu přečíst původní rovnice. dt = c · dx je diferenciální rovnice. dt = c / dx nic.

Zorro vysvětlil, že velmi dobře. Tato kombinace matematických symbolů jen nemá smysl vůbec. Vaše otázka je podobná požádat o "... jak můžu hodnotit 5 + * / 7 = ?..."

Ahoj, jo! Vlastně si myslím, že jste ztratili něco během zjednodušení nebo máte co do činění s parciální derivace. Mohl byste mi prosím prostřednictvím více světla na problém tím, že řekne nám, kde jste vzal tuto funkci, nebo jak jste se tam dorazí? Pokud jste výpočtu c = dt.dx vztahu ∫ ∫ dx dt má sens.

[Quote = AdvaRes] Ahoj, jo! Vlastně si myslím, že jste ztratili něco během zjednodušení nebo máte co do činění s parciální derivace. Mohl byste mi prosím prostřednictvím více světla na problém tím, že řekne nám, kde jste vzal tuto funkci, nebo jak jste se tam dorazí? Pokud jste výpočtu c = dt.dx vztahu ∫ ∫ dx dt má sens. [/Quote] teď je výsledek vyplývá z vaší odpovědi díky

[Quote = Aya2002] [quote = AdvaRes] Ahoj, jo! Pokud jste výpočtu c = dt.dx vztahu ∫ ∫ dx dt má sens. [/Quote] teď je výsledek vyplývá z vaší odpovědi [/quote] MM beru DiffEq a Leibniz notace je, že mi to hlava poněkud podobá se to ∫ (1/dx) nemá žádný význam, ale ∫ dt dělá proto, že dt = c / dx Pokud se to mělo být rovnocenné (tj. LHS == KHS), jak jeden nedává smysl, ale ostatní ano, jsem Myslel dx byla čistá notační

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back