Integrace v prostředí MATLAB pomoci plz ........

R

ramani

Guest
Ahoj všem, my víme, že v = ∫ e.dl, je napětí křivkový integrál elektrického pole. Zjistil jsem, že elektrické pole pomocí numerických simaulation až 30 × 30 matrix. 30 × 30 matice obsahuje elektrické pole v každém prostorové umístění. tj. 30 × 30 je zařízení rozměr. Teď musím najít napětí v určitém místě, jak se integrace do prostředí MATLAB a najít odpovídající vlotage.

Můžete definovat problém, ale prosím, protože I dont pochopit, v čem je problém, takže nemůžu pomoci difinitely. Karim

Ahoj pane, mám elektrické pole matice sám se sebou. každé hodnoty v matici definuje některé velikosti na určitém místě v prostorové umístění. Teď je třeba najít napětí v určitém místě. K tomu jsem třeba najít integrál vektoru elektrického pole. Tak, jak si definovat integrace v MATLABu pro výše uvedené problémy. elektrického pole v 2 rozměrné. napětí je také ve 2 rozměrů.

Také je potřeba pole směrem. Velikost sám, nestanoví pole úplně. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] Jen tak mimochodem, když se v poli úplně, si můžete spočítat rozdíl napětí bez ohledu na integrační cestě, protože víme, že integraci E na úzké cestě je nulová. Proto, jen počítat integrace podél vodorovné a svislé čáry se dostat do jakéhokoli místa. , Které odpovídá vašim matici řádky a coloumns.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back