Integrované cívky a FastHenry

E

eng

Guest
Ahoj, já jsem pracoval na vysoce výkonných integrovaných obvodů (zejména RFIC MMIC). Musím mít nějaké dokumenty o integrované cívky. Může někdo doporučit nějaký tutoriál o integreted cívek? (Základy, metody výstavby, vůbec) jsem se také potřebovat nějaké návody a například soubory FastHenry program. Stáhl jsem si program, ale nevím, jak navrhnout induktor s tímto programem. Jakákoliv pomoc je velmi apprecited. Díky předem. PS: Jako připomínka FastHenry je program schopen vypočítat frekvenci závislé na vlastní a vzájemné indukčnosti, stejně jako odpory, o obecných třídimenzionální vodivé struktury, v magnetoquasistatic sbližování

Snažil jsem se FastHenry několikrát a porovnání výsledků s ostatními EM solver. To je přesné a snadné použití. A je to zdarma!

Ahoj eng, předpokládám, že mluvíte o indukční spirály MMIC. Téměř každý dobrý MMIC designu kniha bude mít nějaké informace o spirále induktory. Obvykle se nové metody IEEE MTT je dobré začít hledat dokumentaci. Ale pokud hledáte knihu, která se krátce zabývá mnoho vzorů a dává návrh recepty pak "přenosové vedení design Handbook" od Wadell je asi dobrá kniha pro začátek. Proces, který design je také důležité, GaAs nebo Silicon. Některé slévárny poskytnout vám základní vzory a náhradní obvody. To vše funguje pouze tehdy, pokud návrh v rámci vlastní rezonance cívky. V blízkosti, a výše, vlastní rezonance, budete muset použít EM-Simulator. S pozdravem, Harkonnen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back