Inteligentní dům s SMS - jaký typ telefonu, program?

E

ericyeoh

Guest
Kluci Potřebuji pomoc zde! Pracuji na poslední rok projektu pro letošní rok, můj projekt je používání mobilního telefonu, stejně jako modem pro odesílání a příjem SMS ovládání PC a PIC je použít k ovládání domu systémem reagovat na to, co zprávy je detekován. PIC mikrokontrolér se se připojit k PC přes sériový port. V tuto chvíli Nevím, nevím, jaký typ telefonu bych měl použít a jaký typ programu, bych měl nosit na tomto projektu! Mobilní telefon mám v tomto okamžiku je iPhone 1G, Nokia E65, Sonic Ericsson K700 a W850. Program i hledání v internetových vztahující se k tomuto tématu je ActiveXpert SMS / MMS a SMS Toolkit klienta. Upřímně jsem nový v tomto tématu Doufám, že kluci mohou vést mě dopředu! Prosím

Dobrý den, proč U nepoužívají GSM modul? jako sim300c (SIMCOM), Q24 (Wavecom) nebo TC35 (ziemens) je velmi jednoduchý způsob připojení a ovládání a na SIM300 U najdete další údaje na tomto fóru se seccuss

je možné odesílat MMS? proto, že jsem dostal fotoaparát obvodu zachytit fotografii, ať již je poslat příjemci telefonicky nebo e-mail také přijatelný

thx za odpověď, podívám přes PIC, GSM straně st Dali jste, funkce je hodně, ale vypadá to, že neříká nic o MMS nebo odeslání obrázku. pomoz mi pls dál ... Jsem nový v tomto tématu: cry:

Chcete-li odeslat MMS budete potřebovat modul GSM, který podporuje tuto funkci (pár ano)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back