interview otázka pro dispoziční řešení

M

mouzid

Guest
Učím rozložení. Dělám svou první měnič pomocí PMOS a transistr NMOS z knihovny. Vím, že PMOS část musí být připojen k VDD, NMOS hromadně na GND. To není jasné, pro mě na obrázku setí uspořádání 2 tranzistory. I kreslené uspořádání měniče, ale já dont vědět, spojte se velikost PMOS a NMOS. Prosím, pomozte.

Rozložení program musí být virtuos, a právo zelené plochy by měly být nwell regionu. V virtuos, černé pozadí je substrát. Používáte-li p-substrát procesu, pak všichni na pozadí (černá), oblast je p-sub. A nyní, v případě, NMOS, musí být p + region pro sub-tie. Takže můžete čerpat p + difuze a kontakt na nižší p-u NMOS. A připojit, že s GND. to je tělo zaujatost pro NMOS. Pro případ PMOS byste měli nakreslit n + difuze a kontakt na n-i oblast poblíž PMOS. A připojit se, že na VDD. to je tělo zaujatost pro PMOS. (i-tie) Zde je příklad. Horní strana je PMOS. Jde.

Jaký je rozdíl mezi vaší a dolu? Pouze odlišná věc se mi podaří najít, je-vašeho kohoutku je umístěn na levé straně-můj kohoutku je umístěn na dně (NMOS), na horní okraj (PMOS) Já nechápu, proč nemůžete najít hromadně připojení. A já jsem dostal FAB-v některých obvodu s výše měničem, a to samozřejmě funguje dobře. Zdůraznit, jestli se mýlím,

[Quote = ljy4468] Jaký je rozdíl mezi vaší a dolu? Pouze odlišná věc se mi podaří najít, je-vašeho kohoutku je umístěn na levé straně-můj kohoutku je umístěn na dně (NMOS), na horní okraj (PMOS) Já nechápu, proč nemůžete najít hromadně připojení. A já jsem dostal FAB-v některých obvodu s výše měničem, a to samozřejmě funguje dobře. Zdůraznit, jestli se mýlím, [/quote] Možná se mýlím. Myslím si, že vaše měnič není provedeno pomocí Virtuoso. Difúzní barvy jsou různé, pokud ve srovnání s druhou rozložení. Co se týče vašeho kohoutku, vidím je nahoru a dolů, ale mělo by to být blízko k prolínání?

Ok, já layouted s virtuózní. Ale display.drf mohou být odlišné od vás. Uživatelé mohou měnit barvu vrstvy. A kohout a šíření by měla mít trochu vůle podle mého návrhu vlády. Také, v některých procesů, které se mohou sousedící jako rozvržení. Jde.

tak znamená, že stráž-kapela, která se skládají z vrstvy n + (pro PMOS) je rovněž považovat za hromadné? tak mohu připojit ochranného pásma na VDD obřadu? to ještě dát stejné připojení jako Vy obřad? Jsem nový projektant .. díky

[Quote = AdvaRes] Ahoj ljy4468, bude Vaše měnič nebude fungovat. I dont vidět hromadně připojení VDD a GND. [/Quote] vypadá dobře, ke mně! Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back