Inverter 14V DC na 14V AC

M

MP35

Guest
Přijměte prosím Nevím nic o elektroniku kromě toho, jak se pájka.Zkoušel jsem jiná fóra, ale dostat zaplavilo s žargon a debaty.Prosím, to, co jsem poté, co je idiot je průvodce k budování střídavé 14V AC, které mohu běžet od mého auta cigarettel lehčí.Potřebuji asi 7 zesilovačů.Můžu pro více jednotek, pokud je to problém.Jsem v UK, a pravděpodobně se nákupu od Maplins, pokud někdo ví o jiné zásuvky v SZ oblasti Londýna.Než.
Omlouvám se předem, pokud je to v špatný sekci.

Proč chcete stavět to?Většina měničů dnes používá vysokofrekvenční přepínání techniky, které může být obtížné pro začátečníka, jako jste vy.Maplin prodává celou řadu za přijatelné ceny.
http://www.maplin.co.uk/Search.aspx?criteria=inverter&source=15&SD=Y

Druhá alternativa je jednoduchý 50Hz square wave střídače pomocí objemné 50Hz transformátoru.

Mám Revealův RSS340 reproduktorový systém, který používám s můj druhý počítač.Jsem stavěl počítač do auta, a chcete používat Odhalit jako zvláštní zvukový systém.Bohužel, je v rozporu 14V AC.Nechci 240V AC měnič 'plovoucí kolem' v autě.

Je zde velmi dobrá šance, že interně v systému pole reproduktorů 14VAC prostě dostane opraveny a regulované zpátky na 12VDC.Takže pokud je to v případě, že může být jednodušší instalaci napájení DC jack a použít 12V z autobaterie.Přidáno po 20 minutách:MP35 napsal:

Mám Revealův RSS340 reproduktorový systém

E-design, děkuji.Našel jsem 14V DC linky uvnitř, tak mohu předpokládat, spojovat se do něj.O tom, kdo jsou, název firmy odhalit, myslím, že mají držet hubu shop, i když je možné, že byly koupeny od Creative.Byly velmi drahé na to, co oni byli, ale mám rád zvuk dali ven.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back