F
Frosty
Guest
Vážení uživatelé To se zdá některé uživatele byly s využitím EDABoard pro marketing a prodej účely "stealth" a to mě trochu frustrovaný. Aby bylo jasno Máme jen jednu kategorii, kde je povolena reklama. Business, propagace, reklama http://www.edaboard.com/forum43.html Teď, avatary. Avatar by měl být zdvořilý a neuráží Avatar by neměl mít reklamu nebo odkaz na jiné webové Podpis webu podpisů by mělo být zdvořilý a neuráží Podpis by neměl mít reklamu nebo odkaz na jiné webové stránky, na externích webových stránkách, pokud máte své vlastní webové stránky a kontaktní údaje máte prostor pro vstup na tyto údaje ve vašem uživatelském profilu, a pokud někdo chce vypadat vás, že stačí kliknout na ikonu Profil na jakékoli místo v řetězci. Soukromé zprávy nejsou nikdy posílat soukromé zprávy kterýkoli uživatel nabídku, abychom prodávat služby nebo produkty, pokud se uživatel žádá, abyste s nimi spojit. To je spam a není dovoleno, měl jsem 3 zprávy od stejného uživatele pár dní zpět se snaží prodat mi PCB, stejný zprávu 3 krát, a proto musí být vlečnými sítěmi příspěvky a PM lidí. Přes příštích týdnech moderátoři budou brát větší zájem v tomto chování. Pokud některý uživatel vidět toto chování "stealth" reklamy / spam, prosím, nahlásit příspěvek. Děkuji: F