IP přes DVB?

K

kormesii

Guest
Zdravím všechny,

Mám Dektec DTA-107 (http://www.dektec.com/Products/DTA-107/index.asp) jsem napsal deska řidiče a vidím příjem RSSI indikátor síly více než 90% (I use Skystar2 přijímač ).Chci přenést přes internet paketu DBV.Napsal jsem Ethernet sniffer, že zachytit všechny pakety sítě LAN a přenášet je přes DVB přijímač, ale není to přijmout jakékoli pakety.Pak jsem viděl, že existuje speciální protokol IP přes DVB.Moje otázka je čarodějnice součástí standardu DVB je pro přenos IP?Existují nějaké zdroje pro tzv. MPE Multiprotocol zapouzdření nebo vzorek DVB-IP paketových dat?Kde najít více informací?
Tnx.

DVB-H pro handheld, mají část pro IP přes DVB, ETSI jasně naznačuje, MPE, a dokonce MPEFEC.
odkazujeme na www.etsi.org
Godd štěstí

dovolte mi to vysvětlit jednoduše, jak je ip zapouzdřen v DVB-H proudu.

DVB-H patří k famly Standardy pro DVB, které jeho super sadu DVB-T, v podstatě dat probíhá v paketech TS MPEG, Thes TS paketů provádí buď MPE FEC sectoin nebo sekce, sekce MPE má hlavičku a CRC, jeho náhrada náklad je vlastně IP paketů, IP paketu ve většině případů provést UDP, který provádí buď RTCP RTP pakety, nebo pakety, thos RTP pakety nese Í uinits z H264 zvukových a obrazových dat, uživatel mohou jednoduše získat IP pakety a předá je VLC jako síťový proud a on může vidět jeho videa bytí hrál jsem to zkusil sám.

nebojte se zeptat všech co chcete.

Bassem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back