IPOD demontáž a schematické

D

dk614nd

Guest
[Mod] Moved od obecné fórum, které zde [/mod] Ahoj někdo má iPod nano demontáž fotky, dokumenty a odkazy týkající dk

Zde naleznete několik demontáž příruček: h ** p: / / www.ipodmods.com / shop / ipod-repair-guides.html pro první generace: h ** p: / / www.ipodmods.com / Průvodce / Nano / nanodisassemblyguide.htm pro druhou generaci: h ** p: / / BR www.ipodmods.com/guides/nano2g/nano2ndgenerationassemblyguide.htm

Proč si třeba iPod nano schéma? Chystáte se stavět nové generace iPod pro sebe?

není plnohodnotným nano, ale mp3 přehrávač s některými jazzovými vypadá

Podrobné údaje o zahraničním a vnitřním fotografie, detailní krok za krokem demontáž, měření výkonu, blokové schéma, atd.

Dobrý den. Nedávno jsem se dostal mimo pracovní iPod nano 4 GB 1. gen. - To nedokáže zjistit, zda datový kabel je připojen. Když jsem se podíval dovnitř se ukázalo, že součástí R7 a R226 nějak odstraněn ze šachovnice. Potřeboval bych informace o R7 a R226 hodnoty. Mohu dodat, že tyto odpory jsou 0201 a jsou umístěny na palubě v blízkosti vodiče baterie pájení blízko rohu hrací plochy. Možná, že někdo, kdo má iPod nano mohl jen změřit odpory s multimetrem? S pozdravem

Proč je třeba iPod nano schéma? Chystáte se stavět nové generace iPod pro sebe?
Musím najít problém můj iPod. Snažil jsem se nahradit ji novou baterii, ale to nebude fungovat. všechny dodávky energie apod. pracují. Pls pomozte mi s tímto problémem. Děkuju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back