ir čidlo pulsu nízké

S

shaz

Guest
Vážení frndz,

Jsem navrhování tohoto ir čidlo modul .. okruhu daigram je uvedeno níže .. nyní, kdy i tento test, infračervený senzor dává výstupní signál, tzn., nízký puls na dobu kratší než jeden druhého a pak je vysoká.já dávám frekvenční výstup oscilltor jako 38khz.
prosím, pomozte mi zjistit chybu
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Jak vidím, s Vishey zařízení, které má chránit mechanizem proti fulse signálu.Jednou z jeho vlastností je, že agnore continuse signál, i když to 38Khz, pokud nemají volno krát.Jak vidím, není to má s tebou 555 tak možná, že se problém.

Promiň, ale já nemohl pochopit, co ur snaží říct ... co mám udělat potom

Vishay přijímač bloky příliš dlouhé řetězce impulsů.Vysílá signál, musí být ve formě roztrhává takže musí být pauza mezi puká.To je pro lepší zasahování imunity.Stačí stáhnout leták pro vaše Vishay přijímač.Zde najdete podrobné vysvětlení.

Co Borber se říct je to, že přijímač je nastaven na ignore konstantní signál.
V listu se uvádí, že přístroj potřebuje vidět "roztržení" není konstantní signál.
V podstatě změnit váš obvod tak, že při stisknutí tlačítka se spustí oscilační 555.
Můžete to udělat vložením rezistoru mezi vozovkou a pin 4 říkají 10K.
Pak dal SPST přepnout do V na pin 4, 10K křižovatce.
Vzhledem k tomu, pin 4 je reset pin, když je málo na 555 je počítač vypnutý.
Stiskněte vypínač, platí W 4 pin pro zapnutí 555.
Tímto způsobem po stisknutí tlačítka pro přepínání relé by de-povzbudit tak dlouho, dokud je přepínač, který je veden nebo tak dlouho, jak si myslí, že přístroj má platný signál.
Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back