IR pokles otázka se týkala umístění moc pad a číslo?

D

design_oriented

Guest
Ahoj kluci, jsem běh IR analýzy. Přidal jsem všechny podložky kolem mého náměstí čip. IR map, že jsem stále ukazuje velký červený kruh (s uvedením vysoké IR pokles), ve středu čipu. Když jsem měl podložky pouze na horní a dolní, dostal jsem červenou squished fotbal, stejně jako tvar ve středu čipu. Můj čip má také VDD a VSS následovat špendlíky vodorovně. Proč se tento červený kruh (vysoký pokles IR) pouze ve středu čipu? Je nějaká interakce svislé VDD, VSS moc popruhy s vodorovnou VDD, VSS následovat kolík příčky? Postupujte piny jsou nižší než kov vertikální pásy. Mohl by to být způsobeno rozdílem kovu odporu? Nemám žádné horizontální VDD, VSS popruhy. Žádné podrobné vysvětlení by bylo velmi užitečné. Díky.

Protože středu čipu je nejvzdálenějšího od podložky VDD, které dodávají sílu.

Ale to jsou polštářky, které jsou přidány během simulace. Popruhy přenos energie stejnou měrou po celém čipu. Pokud se pokles IR mění v závislosti na pozici pad, jak můžeme získat skutečné IR spád čip?

Nemůžete dodat sílu stejnou měrou po celém čipu, pokud máte velmi širokou pravomoc pruh jako téměř rovina spíše než pruhy .. Energie pocházející z polštářky dostane olizovat logiku na své cestě směrem do centra a do centra dostává méně energie. Já nevím, co 'skutečný pokles IR' vás odkazuje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back