IRFP250N - jak kontrolovat vstupní impedents a vstupní db BECS

P

prabanjas

Guest
Mám IRFP250N MOSFET zesilovač (200 W RMS výkon s železniční 35-0-35) a chcete vědět, vstupní impedents a BECS vstup db nejsem dostat výstup řidiče i já dávám 20 db vstup. Jeho lepší, když dostanu dobrý preamp obvod pro tuto .. Thx v adv ..

Váš zesilovač nemůže mít výkon 200W se zásobou, která je jen 70V, pokud celková AMP je přemostění nebo reproduktoru je menší než 3 ohmy. Možná, že její výkon je 200 Co. Nevíme, zesilovače, vstupní impedance. Může to být cokoliv. Také nevím, jak velký zisk zesilovače má. Může to být cokoliv.

Pokud jste dont mysl nahrávání, můžeme se podívat na své schéma, které dává 200w?

Ne, ale probs Nemám scematic BECS mám tuto desku od jednoho mého přítele. Jsem nováček a dont HAV hodně EXP na webu MOSFET .. pouze STK a TDA věcem, které jsem HAV, a ne s tranzistory MOSFET tranzistory a .. I přiložený obrázek PLS najdete ..

Mosfety mají vysoký úbytek napětí při použití zesilovače. Pak se "200 Co je" zesilovač bude vyrábět pouze 45 W při ořezávání do 8 ohmů, nebo možná 80 W do 4 ohmů. Některé ze starých ovladačů tranzistory jsou k dispozici pouze v Indii.

Díky za odpověď ur .. Problémem je vstup mV, který jsem dostal, není odpovídající a žádný výstup. To je důvod, proč se ptám, předzesilovače, který může produkovat dostatek energie k vyrovnávací paměti vstupu. Přiložené vyrovnávací obvod, který jsem použil pro tento .. Laskavě mě, jestli navrhnout všechny změny, které mohu udělat pro to ... (včetně mohu změnit starý ovladač TRANSISTERS)

Díky za odpověď ur .. Problémem je vstup mV, který jsem dostal, není odpovídající a žádný výstup. To je důvod, proč se ptám, předzesilovače, který může produkovat dostatek energie k vyrovnávací paměti vstupu. Přiložené vyrovnávací obvod, který jsem použil pro tento .. Laskavě mě, jestli navrhnout všechny změny, které mohu udělat pro to ... (včetně mohu změnit starý ovladač TRANSISTERS)

Váš sub-woofer s plošnými spoji snížení vysoké frekvence nad 8Hz. To také snižuje nízkých frekvencí pod 25.2Hz. Výsledkem je vrchol na 18Hz s vyšší a nižší frekvence se valil-off na 12dB/octave. Sub-woofer je provozován v malém uzavřeném prostoru pod jeho rezonanční frekvenci. Nic nemůže změnit na zesilovači MOSFET, aniž by viděl jeho schématu. Možná, že zesilovač nefunguje.

Nechal jsem nápad udělat další průzkum IRFP 250 .. BECS jeho pryč. (dal jsem vstup 5 mV), může u navrhnout mi, hi-fi zesilovač, subwoofer obvod, který umí pracovat s 35-0-35 5A železniční a spolehlivé (s zkratu a tepelnou ochranou). Mám jen 10 "8ohm a 250w subwoofer a jeho by mělo stačit, řídit jej.

S celkovým počtem pouze 70V, výstup na zesilovač je asi 64V špička-špička (nebo méně) na ořezávání do 8 ohmů, pokud zesilovač používá normální tranzistory. Jeho výstupní napětí a energie, což je mnohem méně, pokud používá zesilovač MOSFET. 64V PP je 22.6V RMS. Pak se výkon při ořezávání do 8 ohmů je jen 64W, ne 250W. Existují miliony 64W zesilovače obvodů na internetu. Místo, kde jste našli na sub-woofer řídicího obvodu má spoustu zesilovací obvody.

Mohu použít LM3886 pro tento .. Myslím si, stačí řídit 64waty, ale chtějí vědět, zda vydrží 70V? Pokud se u vhodné mít dobrou scematic pro LM3886 laskavě mi pomůže .. thx.

Výrobcem doporučené schéma pro LM3886 zesilovače je na datovém listu. To říká, že s plus a mínus 35V napájení, jeho výkon při ořezávání do 8 ohmů je 50 wattů. Jeho maximální provozní napětí 84V, ale pak se jeho výkon a rozptylu energie je mnohem více, a je příliš horká.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back