is89c52a-40pl - programování až 44 -> 40 pin adapte

S

slick7

Guest
Mám is89c52a-40pl PLCC balení procesorů. A já mám 44 PLCC až 40 pin adaptér. Mám geniální 540 programátor, který naznačuje, že programy is89c52a a is89c52a (P44). Nicméně to nevymaže Můj chips.It se číst signature bytes OK. Podle listu tyto čipy mají dvě programovací napětí 12 a 5 a můj je pět v souladu s podpisem bytů, které mohou být v rozporu. Otázky: Co (P44) Uveďte a to PLCC balení třeba speciální adaptér, nebo se jedna až jedna 40 PIN karta fungovat, když to čte moje čipy vyrovnávací paměti je vše 55s.I multible mají čipy a všichni si. stejné.

44 ukazuje pouze PIN, 44-až-40 pinový adaptér by měl fungovat, a s největší pravděpodobností vše, co mikrofony jsou zajištěny s lock-bity a to, co čtete, je ne data z paměti programu .. Po tom všem je C-verzi a ze svého příspěvku, že nezní jako mají okna, která vám umožní vymazat s UV, takže jsou jen OTP (One-time-programovatelné), a proto nemohou být re- naprogramovat .. Rgds, IanP

Díky za odpověď. Jsem rád, že adaptér bude fungovat. Listech, že mikrokontrolér říká, že lze přeprogramovat i většina firem, které 89C52. Nejsem žádný odborník na toto, tak je tam nějaké další informace o čipu, který by definoval, jaký typ čipu mám, OTP nebo Flash. dík

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back