Izolační AC a DC Signal

M

mustafapk

Guest
Ahoj,
Jsem pracovat na projektu, v němž jsem se izolovat střídavého napětí nízké amplitudě a nízká frekvence (100uV a 1Hz) z nepřetržitě klesá Dc hodnotu.Mám postavené jen smiple vysoký průchod filtrem typu obvodu.ale problém je v tom, že vzhledem k velmi nízké hodnotě amplitudy a frekvence buď signál
doesnt přechází nebo i při snížení cutoff freqency na vysokou průchod filtrem účinek kontinuálně snižuje dc napětí prduces také jeho vliv na výstup.
Ještě jedna věc, že i zde je také zmínit, i když izoláty těchto napětí jsou uskutečněny od Hum hluku (50Hz AC hluk.) Dokonce i užili
8. Aby nízký průchod filtr cutoff frekvenci 10Hz.
Chci techniku, přes který lze i kompletně isloate AC signál, který
isnt provede Dc snížení hodnoty.
Kdokoliv, prosím pomozte mi, že v souvislosti s řešením.
Díky

Jsem překvapen, proč lidé havent odpověděl takový zajímavý dotaz na tomto fóru.

mustafapk napsal:

Ahoj,

..............

Chci techniku, přes který lze i kompletně isloate AC signál, který isnt provede Dc snížení hodnoty.

Díky

Pan Mustafa,
Můžeš nahrát svůj obvod a waveforms pokud máte.Bude se diskuse jednodušší.

Díky za odpověď
Pan Lvw.Ano, mám dostat ac k dalšímu zpracování.Mám připojen vysoké obvodu pasu.ale problém je, že
doesnt přesně oddělit střídavého napětí a sklon dc také některé změny v něm.

Pan Kumarghz.i
didnt jakkoliv obvodu diagramu na jpg.Ale myslím, že jeho velice jednoduché i am dostává můj ouput z čidla, která se pohybuje v rozmezí od 0,1 až 2V DC.

Oddělit jedno AC signál z (slighty měnící) dc napětí vyžaduje highpass nebo pásmovým filtrem.
Problémem je spíše nízká frekvence 1 Hz, protože není snadné přesně navrhnout filtr pro tyto nízké frekvence rohu.Vzhledem k různým dc složku, Q filtru musí být poměrně vysoká (řekněme: například 10).
Možná, že dobrá a přesná řešení je komerčně dostupný komutovaným-kondenzátor filtru.

LvW napsal:Možná, že dobrá a přesná řešení je komerčně dostupný komutovaným-kondenzátor filtru.

Co je to dc klesající kurz ve srovnání s 1 Hz signál?
Toto číslo určuje minimální Q filtru.
Měli jste již provést některé obvodové simulace (s vysokým pasu nebo pásmovým) pro jednotlivé pole Q to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back