izolace pomocí DNWELL

F

Fady Atef

Guest
Zdravím všechny

Potřebuju vědět, různé izolace tech, které lze provést pomocí DNWELL, jako příkop Izolace mezi Chanel RF, nebo DNWELL za každý kanál RF.

Co je lepší? a proč?

díky, a mít hezký den

Fady Atef napsal:

Zdravím všechnyPotřebuju vědět, různé izolace tech, které lze provést pomocí DNWELL, jako příkop Izolace mezi Chanel RF, nebo DNWELL za každý kanál RF.Co je lepší? a proč?díky, a mít hezký den

Obecně si hav přístup k mělký příkop, hluboký příkop, hluboký Nwell a Nwell a P N diferenciálech.
Čím hlouběji bariéra lepší izolaci.Ve skutečnosti to nejlepší by bylo, kdybyste si EPI proces s vysokou odporovou substrátu.Pak Vám Deep Nwell nebo hluboké rýhy by vystřihnout ostrov na křemík, takže by ve skutečnosti mají "zvláštní" substrát pro dané zařízení.Protože většina technologií CMOS neposkytují vysoké odporové podkladu (poměrně často EPI a subst jsou zhruba stejné), ty, izolace techniky vám některé, ale ne ideální izolace.
Deep Nwell být skutečně účinná, musí mít šířku minimnm == tloušťky EPI.
Abychom to shrnuli - Deep příkop # 1, Deep Nwell # 2 mělký příkop # 3

Ano, jsem hav přístup k mělký příkop, hluboký příkop, hluboký Nwell a Nwell a P N diferenciálechZpočátku jsem se, aby izolace pomocí hlubokého příkopu (n , OD, Nwell a hluboké Nwell), pak více než jednu adv.mi použít Deep nwell jak to udělat jako ostrov,

ano, je lepší v izolaciPřidáno po 14 minutách:Teddy napsal:
Deep Nwell být skutečně účinná, musí mít šířku minimnm == tloušťky EPI.Abychom to shrnuli - Deep příkop # 1, Deep Nwell # 2 mělký příkop # 3

Podle mého názoru, Deep Nw NBL (N pohřben layer) je nejlepší pro izolaci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back