Jaká je maximální množství souborů pod Windows?

@

@ T

Guest
Může mi někdo řekněte mi, jestli je možné mít asi 8,000 soubory (mapy) ve windows adresáři?

Líbí se mi použít win.os (ME v tomto případě) pro řazení jmen a dát je na správné (abecedně) pořadí, odstranění dvoulůžkové a tak dále.
Vezmu samostatný oddíl disku, pro tento a všechny názvy reprisent adresáře-map (s obsahem), oddíl bude být asi 100 GB velký.
V mapách sedí něco z Program Files do textových souborů a tak dále, oni jsou nyní v několika adresářů na několik disků a je obtížné je udržet v pořádku.
Zajímalo by mě, jestli souborový systém zvládne to, nebo v případě, že bude hranice (množství), kde se zastaví, z nějakého důvodu.

Doufám, že někdo má zkušenosti s tímto.
Zdravím, AT.
Naposledy upravil @ t na 13 srpnu 2008 17:39, edited 2 krát v celkové

NTFS zvládne až 256 hlasitost terabyte.Každý adresář může mít až
4294967295 soubory a adresáře (žádný combiination ze dvou).

FAT32 zvládne až 2 TB na jednotku objemu, a může mít libovolnou kombinaci
o 65534 souborů a adresářů v každém adresáři.

Dovolte mi vysvětlit mé vlastní zkušenosti v NTFS?

I stáhli více než 8.000 souborů NTFS diectory ze serveru UNIX?

Všechny stažené soubory do adresáře, ale nevidím všechny soubory na Windows Explorer více než 5.000, nebo 6.000 souborů. (To překročení 5.000, ale ne více než 6.000, omlouvám se, nemohu pamatovat přesný počet).

Poté, co jsem se přestěhoval několik stovek souboru z instalačního adresáře pro ostatní, viděl jsem jinou několik set názvy souborů na explorer.

Z mé zkušenosti, jsem usoudil, že musí existovat nějaké omezení čísla souborů, které Windows Explorer zvládne.

jhbbunch napsal:

/ / ..

FAT32 zvládne až 2 TB na jednotku objemu, a může mít libovolnou kombinaci

o 65534 souborů a adresářů v každém adresáři.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back