Jaké je řešení tohoto problému?

W

wini-1

Guest
Ahoj,

Používám Windows XP, ale nějaký čas i tvář následující zpráva, když chci, aby se nastavení některých programů:

I: \ Boot Screens \ 011 \ ntoskrnl.exe aplikaci nelze spustit v režimu Win32.Jaké je řešení?

thanx for any help [/ quote]

Už jste běžel prohledá aby byly kontrolovány veškeré příznaky infekce před spywarem, marlware viru a trojskými koni?

Pokud ano, jděte na Start> Spustit a zadejte 'sfc snímač' (bez uvozovek).Toto bude probíhat Kontrola systémových souborů, které nahradí poškozené nebo poškozených systémových souborů.

U může mít nainstalován nějaký spywares atd. ...., které blokuje instalace ...
To nejlepší, co u toho, co může udělat, je odinstalovat všechny neznámé software ......
a jen spustit antivirový jednou, ..

Spustit antivirový orogram Vzhledem k tomu, že by mohlo být nějaký virus

Hi friend, sundej to tady

Pomůžu ti o tom ...Můžete spustit taskman.exe?pokud ano, prosím, poštou na seznamu procesů, pokud you cant pokuste se jej spustit na následujícím postupu;

jít najít, hledat taskman.exe a dvojitě klikněte na,, budu čekat ...
Můžeme odstranit viry ručně, dont jen věřit AV nainstalované aplikace, které by mohly být zastaralé nebo postižené osoby z registru

Hi pan: the_risk_master,

Snažil jsem se běžet taskman.exe, ale nejsou tam žádné výsledky.znamenat i klikli na taskman.exe z "C: \ WINDOWS" leporelo a nějaký čas počkat, ale i did'nt vidět všechno, co objeví.Snažil jsem se běžet taskman.exe od: Start> Spustit> taskman.exe
ale ne, co objeví znovu.

co je dělá?

Dobrá, dobrá odpověď, zkuste spustit taskman.exe pomocí SEARCH

Typ taskman.exe v HLEDAT pak spustit tam.Viník může mít vypnuté, nebo ji přerušit., Je-li ono didnt wokout, zkuste stáhnout HijackThis a spusťte jej.

Teprve potom, co jste udělal výše, prosím, odpovězte seznam spuštěných aplikací na vaše stroje.Dobře Počkám tady.

OK.
Snažil jsem se spustit taskman.exe pomocí vyhledávání, ale žádný nový výsledek.

Stáhnul jsem si HiJackThis a popraven "systém skenovat a ukládat alogfile".
Vybral jsem všechny položky, které se objevily v seznamu po skenování a kliknete na "opravu chicked".
a pak se pokusil spustit taskman.exe, ale co se změnilo.

Existují nějaké chyby v mém dělat?
Budu se snažit znovu, pokud existují.

** Vezměte prosím na vědomí
někdo říká, že: tento problém souvisí ve verzi Windows XP, které jsem použil (SP1 nebo SP2), některé programy, které mohou být instalovány na SP1, nemá být nainstalován SP2.

Proč??on do'nt vědět.ale možná proto, že dlouho některých registrů, že každá verze použití jsou různé.

Domnívám se, že si u??
nebo někdo??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back