Jaké je to čipová karta?

P

Picstudent

Guest
Hai

Mám typ čipové karty jsou k dispozici na místě.

Má 6 pinů (Stejně jako atmel karty s 8 piny v režimu IIC)

ale prodejce není v pozici, aby mi výrobě nebo datový list v card.All říká v 1 card.That MB je vše.

může mi někdo pomoci k získání listu této karty.Nic písemné nebo označí na kartě. Jen 6 pinů s obvyklou memmory kartou size.Fits přímo v mé FCI konektor 8 pin pro atmel kartu.

jsou k dispozici na místě. ale používat bych dostat info. prosím

naléhavé

picstudent

co je použití karty tam?Například pokud se používá pro telefonní automaty, můžete hádat, co to je, nebo ...., Jinak je jediný způsob, jak je to s testy některých známých karty, jako pic nebo MCU atmel uvnitř DARD ...,
pokud se však někdo věděl, že je telefonní automat kartu, nemůžete acess Theis listech snadno, protože většina z těchto karet má bezpečnost používání a získání listech musí podepsat NDA (non-disclosure agreement) s manufactorer ...

Hai
Díky za info.

se zdá být obtížné. morover z informací získaných i zdá se mi, že těchto 6 pin karty jsou určeny pro SPI či spíše tři i drát interface.What chci, je dvoudrátové IIC rozhraní karty.Takže se zdá zbytečné pro mě žádným způsobem.

Jakýkoli subjekt pomozte mi najít Atmel, 128 byte, IIC, dvoudrátové rozhraní, 8 pin kartu v Indii?

Díky
picstudent

nazdar,
můžete gothrough tento odkaz by to mohlo být užitečné, který obsahuje listy pro čipové karty

http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=SLE4442

, že není kompletní katalogový list, nemůžete pracovat s kartou s informací, měli byste podepsat NP, jak jsem řekl, aby si kompletní katalogový list ...

Pozdravy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back