Jaké jsou nejlepší software matematiky?

T

TVC

Guest
Má někdo studovat, co je nejlepší matematický software: -
pro vysoké školy
pro univerzitní
na svobodný software?

winPloat je nejlepší pro freeware?

Dobrý den.
Tam jsou některé goo freesoftwares, některé z nich jsou také zdarma source.
Scilab - nahrazuje MATLAB
Maxima-nahrazuje Mathematica
Gnuplot-nahrazuje nějak Origin
R
Root - analýza dat
Octave-i nahrazuje MATLAB

Zkuste surching je s Google.
S.

Protože jsme ve fóru EDA, který je dle mého názoru (ze zkušenosti):pro designéra Hardware MathCad je nejlepší

Pro Software / designer Algoritms MathLab je nejlepší

Matlab a MathCad jsou oba široce uznávaného a dobře integrovaný mathmatics evironment balíčky.Osobně jsem používá Matlab téměř 10 let, a nikdy neměli problém najít funkce, nebo psaní skriptů pro různé inženýrské úkoly.Nicméně, Matlab je mnohem širší, než po MathCad.

Jeden způsob, jak ukázat to je jít do zaměstnání stránku jako http://www.monster.com a spustit hledání zaměstnání používá slovo "Matlab" a porovnat jej se slovo "Mathcad."Dnes je poměr 05:01 ve prospěch Matlab.Jen aby se ujistil, Matlab je favoritem inženýrské komunity, jsem přidal slovo "inženýr".Zbývá asi 5:01 (375 do 75 pracovních míst posta).

Pokud jste student, můžete získat student verze za $ 99 (USD) na adrese:
http://www.mathworks.com studentské verze jsou matrice omezené velikosti, ale většinu standardních toolboxy jsou nadále součástí.

Mathworks také vyvinul Simulink, které dává uživateli možnost vytvářet rozsáhlé systémy řízení modelů, modely systému DSP, atd., jednoduché grafické podobě.

Shareware je obecně velmi dobrá pro některé jednotlivé aplikace, ale skutečně robustní software je něco, co obvykle musí vykašlat nějaké peníze.A shareware je zřídka používán značně v průmyslu.

Pokud se chystáte investovat čas učení žádosti, z něj dělá jeden, který může lépe vám pomohou vydělat na živobytí.

Matematický software pro mé univerzity používají Maple
ale software ve strojírenství fakulta používá Matlab

Použil jsem MATLAB.Je to nejlepší software matematiky, ale příliš drahé.

ahoj
Myslím, že MATLAB je velmi výkonný software pro strojírenský matematický
sbohem

AhojMyslím, že teď máme dostatek názory, a odpověď se zdá opakovat jako takových, takže téma uzavřené.

Máte-li něco jiného přidat, nebo prostě nesouhlasíte pak Užitečné mě.

/ Cl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back