Jaké jsou vstupy pro LFSR a autonomního testu

P

prakaash3442

Guest
může někdo říct, co je možné vstupy pro LFSR a autonomního testu tak, jak budou produkovat výstup v náhodném pořadí a zkouška na jeho vlastní, resp. ale to, co by mohlo být možné vstupy pro oba LFSR a autonomního testu

Podívejte se na tento projekt: [url = http://opencores.org/project, lfsr_randgen] LFSR-Generátor náhodných čísel :: :: Přehled OpenCores [/url] Případné vstupy mohou být: 1) obecný parametr, který rozhoduje o období sekvence vygenerována. 2) osiva LFSR. 3) (může být, není vždy nutné) výstup umožňují. 4) hodiny. Výstup LFSR je náhodném pořadí.

Děkujeme u pane, ale moje pochybnost byla dosud řešena mohu vědět, jak by LFSR generovat pseudo náhodný vzorek, já vím, jeho provoz, ale nevím o osiva LFSR hlavně jak to bude zahájen s jedním jediným vzorem v tom, jak to wil Inicializace do práce skutečně udělat nějaký výkon nutný jako vstupní nebo nějaký jiný vstup potřebné pro to, aby odstartoval svou generování pokud u dont mysl laskavě řekni mi pane

můžete použít jakoukoli náhodnou bitovou sekvenci jako osiva pro LFSR s výjimkou: 1) všechny 0 je-li vaše LFSR je XOR gate vychází 2) vše 1 je-li vaše LFSR je založen XNOR brána

Děkujeme u Avinash ale moje nejasnost není odstraněna ještě vstup je v pořádku, ale jak začne inicializovat a vytvořit náhodný vzorek shuld se jím na jeho vlastní když je to třeba mít nějaký hnací faktor vytvářet svůj vzor č. 2) bude potřebovat sílu Dodáváme pro generování vzoru nebo z jiných důvodů jako podklad pro to "to je důvod, moje pochybnost" laskavě pomozte mi děkovat u.

používá registry, takže budu potřebovat nějaký zdroj napájení a hodinový signál stavět je. Pro inicializaci byste museli použít reset. něco podobného lze provést pro přijímač. přijímače pokusí zjistit, jaké další metoda je založena na předchozích vstupech N. V normálních případech, po vstupu N, bude přijímače viděli dost vzoru. Pokud tedy k přijímači "Nezdar" výstupní signály jsou drženy v resetu (nebo vypnutí uzavřeném podle potřeby) během prvních cyklů N (nebo více), bude přijímače měly dostatek času pro synchronizaci a falešně pozitivní budou odstraněny. Alternativou je synchronně obnovit i vysílač a přijímač a inicializovat, na stejnou hodnotu osiva. To je trochu lepší, ale také dělá obnovit linky a potenciálně obtížně trasy sítě. resetuje může být snadné, pokud přijímač se koná v resetu po "dlouhé" době, stejně jako 2n + cyklů. V tomto případě snímač může být také asynchronně obnovit, pokud semeno má určité vlastnosti, jako je na dlouhou dobu o 1 '. Přesto může být stojí za to jen synchronizovat resetuje na vysílači, takže testování je v souladu na každém běhu.

poděkoval u pane pro ur jasným vysvětlením teď jsem to thanku moc

Avinash mohu získat jasné vysvětlení o whts míní osiva LFSR je to přechodný stav, nebo nějaká jiná věc laskavě řekni mi,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back