Jaké nástroje používáte k vložení JTAG obvodu?

synospsys "BSD kompilace a Mentor je BSDArchitect jsou stejné stronng nástroje

mentorů bsdarchitect je lepší. U může mít své vlastní pokyny a dekodérů je generován nástroj. Před tím JATG vložení, musí vědět, jaké jsou u všech pokynů ur budete používat a jaký je jejich dekódování struktury.

[Quote = bendrift] BSD kompilátor! [/Quote] BSD překladač je špatný při vkládání některých uživatelsky definovaných instructions.Much manuální práci je potřeba. Každý, kdo se mnou souhlasit? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 5 minutách: [/color] [/size] [quote = silencer3] instruktorů bsdarchitect je lepší. U může mít své vlastní pokyny a dekodérů je generován nástroj. Před tím JATG vložení, musí vědět, jaké jsou u všech pokynů ur budete používat a jaký je jejich dekódování struktury. [/quote] bsdarchitect je v pořádku, když rukojeť uživatelem definované příkazy. Ale je to velmi buggy, můžete si nechat číst bsdl souboru generovaného kompilátorem BSD, vydá chybové hlášení a selhání. Ale já jsem najít bsdl v souladu s 1149, žádná chyba vůbec. Každý, kdo se mnou souhlasit? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] Každý, kdo by mi ukázal alternativu, než tyto dvě?

To je starý, ale já myslel, že jsem mohl pomoci. Jedná se o příkazy pro přidání uživatelsky definovaných instrukcí v Synopsys. Jednoduše uvedením rejstříku a instrukce definice se připojí základy pro vás. set_bsd_configuration-ir_width 4 set_bsd_register VNITŘNÍ přístup {TDI, TEST_SI, shift_enable, TEST_SE, TDO, TEST_SO, capture_clk, TCLOCK} buněk U13 set_bsd_instruction {} CLAMP set_bsd_instruction ITEST kód {0011}-input_clock_condition PI zaregistrovat hranice-output_condition BSR set_bsd_instruction ISCAN kód {1010}-input_clock_condition PI-registr-Vnitřní output_condition BSR set_bsd_instruction ATE-code {1011}-input_clock_condition PI-registr-Vnitřní output_condition NONE

Používám DC 2009,06. Příkaz set_bsd_register byl vyloučen z BSD překladače. Jaké programy mohu použít pro implementaci přístupu k základním registru?

Použijte set_bsd_instruction zaregistrujte. Zde je příklad z DC-2010.03-SP4. Před implementací uživatelem definované instrukce, musíte definovat zkušební data registru (UTDR), na kterou má být spojena pomocí set_dft_signal set_scan_path a příkazy, a to takto: set_dft_signal-view spec typu TDI-hookup_pin BIST/WRAPPER_0/debug_in set_dft_signal -view spec typu TDO-hookup_pin BIST/WRAPPER_0/debug_out set_dft_signal-view spec typu bsd_shift_en-hookup_pin BIST/WRAPPER_0/debug_en set_dft_signal-view spec typu capture_clk-hookup_pin BIST/WRAPPER_0/clk set_dft_signal-view spec typu bsd_reset-hookup_pin BIST/WRAPPER_0/debug_reset aktivní 0 set_scan_path DEBUG_reg třídy BSD-view spec-přípojka {BIST/WRAPPER_0/debug_in BIST/WRAPPER_0/debug_out BIST/WRAPPER_0/debug_en BIST/WRAPPER_0/clk} exact_length 10 set_bsd_instruction DEBUG kód 1010-registr DEBUG_reg-input_clock_condition TCK-output_condition BSR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back