Jaké to netlist

L

luxboy

Guest
Netlist je v Verilog.Zdá se, že byly syntetizovány a vše je věta "přiřadit" syntaxe, ale ne na úrovni brány.Tak to může být syntetizovány opět základny na různé technologie lib.Není to RTL styl Verilog, ale spíš jako netlist.

Každý, kdo ví, co je to formát?A jak toho dosáhnout?

Podle vašeho popisu se zdá, že se "strukturální" Verilog.
-------------------------------------------------- -----------------------------
http://toolbox.xilinx.com/docsan/xilinx4/data/docs/xst/verilog4.html

Verilog mohou být psány v různých abstraktní úrovni:
1) chování
2) RTL (Register Transfer Level)
3) Strukturální
-------------------------------------------------- ------------------------------

Příklad:
ne a_inv (a_not,) / / přiřadit a_not = ~;
ne b_inv (b_not, b) / / přiřadit b_not = ~ b;
a a1 (x, a_not, b); / / přiřazení x = a_not & b;
a a2 (y, b_not,), / / y = přiřadit b_not &;
nebo ven (c, x, y); / / přiřadit c = x | y;
-------------------------------------------------- ------------------------------
....Každý, kdo ví, co je to formát?A jak toho dosáhnout?
==> Tento druh kódu Verilog může si od brány-úrovni netlist schematických-vstup databáze.

Nazdar
Z vašeho popisu se zdá, že by mělo být Verilog testbench generovány z některé nástroje, jako je FastScan.

Mohlo by to být obecné netlist vyvážené z syntetizér (ex BG).Vzhledem k tomu, že nejsou vázány na žádné std knihovny buněk, může to být re-krmivo pro jiného syntezátoru vytvářet brány netlist na cílové knihovny.Jedno použití Slyšela jsem, že RTL -> DC (BG) -> generic netlist -> synpifly -> FPGA bráně netlist -> FPGA 'duben (ex, QuotaII pro zařízení Altera).

S pozdravem,
Jarod

Díky všem.
Myslím, že jarodz dal správnou odpověď na mně.Občas mám Verilog soubor pro některé moduly v tomto stylu, a nechápu, jak to provést v detailu.Je to nějak nuda mě, jestli chcete změnit některé chování uvnitř.Ale možná je to také autora pasti.Nechce, aby někdo jiný poznat víc detailly, jak to provádí.

Má vůbec existují pro tento překlad zpět na RTL?

Podle mého názoru, může to být výsledkem syntézy qithout technologie, poskytovat pouze GTECH.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back