jakékoli upřesnění o prostor mikropáskových ve vysoké frekvence?

P

purian

Guest
V GaAs technologie MMIC, existuje nějaká technologických zkušeností o prostoru mikropáskových? Na 5.4GHz, 8GHz, co je přísný limit prostoru?Je to OK, že dvakrát v mikropáskových šířku prostoru?pokud to bude vliv na okruhu výkon, i třeba změnit můj projekt, plz dát nějaké rady!
Díky za všechny!

purian

Nechápu, co máte na mysli tím "prostor" pro mikropáskových?Máte na mysli délku linky?Máte na mysli rozdíl vzdálenost mezi dvěma různými řádky?

biff44 napsal:

Nechápu, co máte na mysli tím "prostor" pro mikropáskových?
Máte na mysli délku linky?
Máte na mysli rozdíl vzdálenost mezi dvěma různými řádky?

Pro mikropáskové, rozteč musí být nejméně 1,5 krát větší než šířka čáry.

Mohu navrhnout Vám jednoduchý trik, který jsem použila, snadno a zdarma.

Používejte software nazvaný TX-line (download z AWR, to je zdarma).
Tento nástroj má jiné modelové řady syntetizovat a / nebo analize vedení.
Musíte jen dát své mikropáskový parametry v první záložce pro kontrolu elektrických veličin, jako je impedance a tak dále.Pomocí stejného phisical parametry páry MS Line, můžete hrát s propasti, až uvidíte, že impedance není ovlivněno více.To znamená, že spojení mezi těmito dvěma řádky je zanedbatelný.

Doufám, že to může pomoci.

Mazz

Mazz napsal:

Mohu navrhnout Vám jednoduchý trik, který jsem použila, snadno a zdarma.Používejte software nazvaný TX-line (download z AWR, to je zdarma).

Tento nástroj má jiné modelové řady syntetizovat a / nebo analize vedení.

Musíte jen dát své mikropáskový parametry v první záložce pro kontrolu elektrických veličin, jako je impedance a tak dále.
Pomocí stejného phisical parametry páry MS Line, můžete hrát s propasti, až uvidíte, že impedance není ovlivněno více.
To znamená, že spojení mezi těmito dvěma řádky je zanedbatelný.Doufám, že to může pomoci.Mazz

purian
Nezapomeňte, že je to jen trik, který vám dává přibližnou představu o nichž hodnota k použití.
Vždy budou existovat určité spojení, a vzdálenost závisí na vašem oddělení spec (20 dB nebo 100dB, například).
Kdybych byl na vašem místě, vezmu trochu rozpětí, a pokud potřebujete větší přesnost, použití správného simulátor, jako je například Agilent Momentum.
Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back