jakékoliv jiné stránky na přednášku videa jiné než MIT & Berk

Č

čistič

Guest
Existují nějaké jiné stránky na přednášku videa jiné než MIT a Berkeley?Já dělám kurz Elektronika a sdělovací technika ...Tak jsem byl jen zeptat, jestli existují stránky zaměřené na konkrétní odvětví ...Prosím, pomozte ...

Co videa víte v elektronice z MIT?Pokud je mi známo, existuje pouze ve fyzice a lineární algebry.

Mohl byste mi říct, na internetových stránkách přednášky videa MIT a Berkeley v elektronice?

Pokud jde o Berkeley online video, můžete ho najít na webcast.berkeley.edu / kurzy.Může někdo post webovou adresu z MIT?

Tady to máš ...Berkeley Video ...

h ** p: / / webcast.berkeley.edu / kurzy /

Původní příspěvek na Berkeley Video ...

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=49813&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=goto škola

Video přednášky z MIT-OCW

8,224 poznáním Černé díry: Obecná teorie relativity & Astrophysics, jaro 2003

h ** p: / / ocw.mit.edu/OcwWeb/Physics/8-224Exploring-Black-Holes--General-Relativity---AstrophysicsSpring2003/LectureNotes/index.htm

To jsou všechny odkazy, které jsem ...Ocenil bych, kdyby někdo mi mohl pomoci najít nějaké video vztahující se k elektronice a Komunikační inženýrství a informatika techniky ...Prosím, pomozte ...

Ahoj šek tato u získají plný přednášek / multimediální přednášky o polovodičů
proces

*** H ****** p: / / jas2.eng.buffalo.edu/applets / ***

Díky za odkaz, že ...Jak se o udržení této závit pro některé odkazy na videa, aby lidé nebudou mít problém najít jim ...Ví někdo, videí týkajících se Základy vestavěných systémů a základy mikroprocesory?Nebo počítačové Organizace videa?Některý z výše uvedených ...Prosím, pomozte ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back