Jaký je rozdíl betwwen analogových a digitálních kanálů

P

praveen_akshay

Guest
Viděl jsem v jednom buk, že analogový signál cestování v digitální kanál a naopak.

Wat je skutečný rozdíl

praveen_akshay napsal:

Viděl jsem v jednom buk, že analogový signál cestování v digitální kanál a naopak.Wat je skutečný rozdíl

Ahoj,

Není nic nazývá analogové nebo digitální kanál, kanál je fyzickém nosiči, že signál prochází stejně jako vzduch pro bezdrátové signály nebo optických vláken kabely nebo přenosové linky, je modulace signálu, které činí celý systém digitální nebo analogové.

Doufám, že jsem pomohl dost

Ahoj, mír.Za prvé, ne všechny kanály jsou fyzické Karim.kanál může mít analogové nebo digitální signály, ale bude se lišit pouze v telekomunikačních zařízení & pokud žádáte o bitween analogových a digitálních signálů rozdíl, přečtěte si můj příspěvek v digitální komunikace (Analog Vs. Digital Technologies).

Pokud vím kanálu .. Jsou to znamená transformaci vln (analogové singals) tvoří vysílač na signály

a pokud jsem knw ..kanálů jsou analogové ..cuz nuly a jedním jsou encodec na analogových signálů (Manchester, binární atd.) a pak použít dopravce předat, že ..Takže myslím, že ..kanály jsou analogs ...

I dont myslím, že můžeme rozdělit kanál jako analogové a digitální.Můžeme jen diffrentiate pouze na základě skutečného signálu proudění, jako digitální signál, nebo analogový signál.

Souhlasím, že není tam žádná taková definatino analogových a digitálních kanálů .....Kanály jsou jen prostředky pro dopravu signálu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back