Jaký je rozdíl o GSM a GPRS RF testování?

R

rhjang

Guest
Ahoj, co to jiné o GSM a GPRS RF testování? GSM 11.10 12-14 seznam GSM RF zkušebních položek, také seznam některých GPRS zkušební položky. F / P erroe, Tx výkon, ORFS, vstupní úroveň a cochannel rejectin. Jsou tyto položky dost pro FTA GPRS test RF? Nebo je zde další spec pro GPRS test RF? díky moc.

Tam jsou tři testovacím režimu v agilent8960/cmu200 'test s GPRS model:. ModeA (pro TX) modeB (TX a RX, ne pro všechny sluchátka) a BLER (TX a RX) Obecně lze říci, gprs test je stejný jako gsm kromě testu multislot PWR pro TX a blokové chybovosti test (CS1/CS2/CS3/CS4) pro RX.

Podle 3GPP/GSM TS 43,064 "Celkový popis rozhraní GPRS" (odstavec 6.4):
GSM Fyzická vrstva RF je definován v GSM 05.xx sérii doporučení, která mimo jiné stanovit: - nosné kmitočty charakteristiky a GSM struktury rádiový kanál (GSM 05,02 [11]); - modulace přenášených vlny tvoří a surové přenosové rychlosti kanálů GSM (GSM 05,04 [13]), a - vysílače a přijímače charakteristiky a požadavky na provedení (GSM 05.05 [14]). V případě EGPRS je modulace formát neodmyslitelně signalizuje střídání faktorem vzdělávání sekvencí, jak je uvedeno v GSM 05,04 [13] a GSM 05,02 [11], což umožňuje detekci slepé v přijímači.
Tak si myslím, že stejné specifikace jako RF shoda v sítích GSM, jsou platné i pro GPRS ... doufám, že to pomáhá! Mogwai.

Ahoj kluci mám zmatek o rychlosti přenosu dat GSM. Četl jsem, že .... "GMSK produkuje 270.833 K symbolů za sekundu hrubá rychlost přenosu časový úsek je 22,8 kb / s GSM je digitální systém s přes-the-air přenosovou rychlostí 270 kb / s" a "Řeč rychlost 13kbps a rychlost přenosu dat 9.6kbps" "Data rychlost 13kbps a kanálu rychlost 22.8kbps" * Nemám žádné nejasnosti o půl a plnou sazbu, která je důvod, proč jsem použil plnou sazbu pouze. Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back