Jaký je význam PLL zámku Range

G

Gagan_SJSU

Guest
Ahoj
Co to vlastně znamená, když někdo říká, že PLL zámek rozsah je 47 Hz - 63 Hz?Myslel jsem, že by to mělo být ve vztahu k referenční frekv.který je obvykle v KHz-MHz rozsah.Ale jak je to v Hz, takže jsem velmi zmatená.Znamená to, že odkaz frekv.Bude mezi Hz 47 - 63 Hz a moje PLL by zámek na to.Ale já opravdu si to nemyslím.Může mi někdo prosím vysvětlit.
Díky

pokud PLL ref frekv Předpokládá se, že 'f' Hz,
pak zámek rozmezí 47-63 Hz znamená

Systém bude věrně následovat, i když vstupní frekvence se liší, že mnoho
na obou stranách.

srizbf
24thjune2010

Díky za Vaši odpověď

Takže to znamená, můj odkaz frekv.musí spadat někam mezi tomto rozsahu a bude v Hz.To PLL je součástí většího mikroprocesoru tak nebylo by to být příliš pomalé, pokud by to bylo vysvětlení.Řekněme můj Fref je 55 Hz tak co by PLL zámek rozmezí podle vašeho vysvětlení.

Zámek Range je rozsah frekvencí v blízkosti k (kde k je frekvence VCO), nad nimiž PLL může zachovat zámek se vstupní signál.

Váš dotaz může být viděn v souvislosti s výše uvedenými.

doufám, že vás dostane někam blíž.

srizbf
24thjune2010

Myslím, že bychom měli rozlišovat mezi Pull-in-řady, lock-range a drží-rozsah.
Já vím, že někdy odlišné termíny jsou používány, nicméně, dle mého chápání tato definice platí:.

Zámek rozsah je frekvence kolem nominální frekvence VCO, ve kterém smyčky lze získat zámek v jednom cyklu.
which is identical to the definition as described in the former reply.

To je v kontrastu k držení řady,
která je totožná s definicí, jak je popsáno v bývalém odpovědi.

Díky všem .... Můžete mi prosím poskytnout mi nějaké číselné údaje, aby lépe porozumět.Se 47 Hz - 63 Hz jako zamykání rozsahu, můžete místo VCO centrum frekvence, a pak v tom CF, a to zámek rozmezí kontextu, jaký by byl max.a min.frekvencí, které PLL bude moci zámek

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back