Jaký materiál (kapalina / lepidlo), je dobré i pro tlumič RF?

H

Hanh Le

Guest
Vážení, Im návrhu absorbéru a najít to, co materiál v tekuté nebo lepidlo, které je vhodné pro lepení na povrch mikropáskového. Ví to někdo? Děkuji vám, Best,

Jak RF tlumiče, obvykle žádné odporové prášek prací. Použil jsem jemný železný prach smíšený s lepidlem Epoxy, nejvíce můžete kombinovat dovnitř jsem také používal saze prášku v Epoxy, aby docela dobré mikrovlnné tlumiče a zakončení. Emerson-Cuming firma nabízí EM tlumiče, stejně jako prášky a lepidla.

Mohl byste zkontrolovat, zda je to vhodné jeden [url = http://www.eccosorb.com/asia/english/product/23/eccosorb-crs] Emerson & Cuming Mikrovlnná Produkty - ECCOSORB CRS [/url] Krom toho jsem Nenašli prášek, je nutné, aby směs železného prášku a lepidla vložit na povrch?

Ano, jistě, smícháním železa nebo saze prášek do epoxidové dostanete dobře absorbující-lepidlo. Můžete také nalít jej do formuláře získat pohlcující tělo, nebo vrstvy nebo filmu. Použil jsem železný prach a saze před mnoha lety, nemohu poradit zdroj teď. "Tajemství" ze všech tlumičů je, že mají vodivost téměř 50 ohmů pokud by byla použita v 50-Ohm struktury, nebo 377 ohmů pokud by byla použita "volné místo" nebo ve vlnovodech.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back