Jaký nástroj podporuje VHDL-AMS?

R

ree

Guest
Ahoj, rád bych vědět, co je to nástroj, který může podporovat VHDL-AMS? a od místa, kde bych mohl získat? díky předem

Já používám Mentor proudění pomocí architekta Design pro zkušební stolici a ADMS jako simulátor

[Quote = khouly] i kadenci AMS prostředí podpora VHDL AMS khouly [/quote] může u řekni mi, prosím, je to pod Windows nebo Linux? také, jak mohu získat? díky moc

je to pod linux nebo unix, bez oken verze pro AMS kadence khouly

Stáhnul jsem si sowftware Křeček ze sítě, ale může u pošlete mi nějaké poznámky o tom, jak ji používat? kde psát kód a jak simulovat to? díky předem

[Quote = Johnson] SMASH, Dolphine systém [/quote] Nainstaloval jsem Dolphine nástroj a já jsem napsal kód VHDL-AMS průvodci, ale nemám know jak simulovat, můžete mi pomoct prosím?

použití systému vidění od Mentor Graphics. je zdarma pro studenty.

[Quote = suru] použití systému vidění od Mentor Graphics. je zdarma pro studenty. [/quote] Stáhnul jsem si to, ale jak mohu použít?

pro všechny z vás, kteří se snaží využít rozbít - je to praktický nástroj. přejděte na otevřený okruh -> smash_dir / examples / VHDL-AMS (nebo cokoliv chcete) a otevřete nsx soubor (toto je vrchol netlist). Nyní se objevují dvě okna (nsx na levé straně a vzor souboru (simulátor směrnicích o právu)). směrnic mohou být zapsány pomocí gui SMASH, ale neexistuje žádný delfín schématu vstupu zatím k dispozici - ale to přijde letos s bouračkou netlister. Hlavní rozdíl mezi bouračku a dalších nástrojů z větších prodejců je, že obvykle nemají možnost vidět netlist. smeč má své silné opravdu v ms-simulace a také analogové, ale není příliš užitečná v digitální simulací. ale kromě toho: RTFM - to všechno je tam ....

[Quote = safwatonline] jsem pomocí Mentor proudění pomocí architekta Design pro zkušební stolici a ADMS jako simulátor [/quote] můžete mi dát více informací?

[Quote = safwatonline] jsem pomocí Mentor proudění pomocí architekta Design pro zkušební stolici a ADMS jako simulátor [/quote] prosím, pomozte mi, jak použít tuto 2 nástroje togther? může u prosím, dej mi více informací? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minuta: [/color] [/size] [quote = safwatonline] jsem pomocí Mentor proudění pomocí architekta Design pro zkušební stolici a ADMS jako simulátor [/quote] prosím li u mít manuál pro tyto nástroje, prosím?

by u plz upload processs simulovat VHDL-AMS kód na smeč. Nemohl jsem pochopit, *. pat soubor. VHDL kód, kde by být písemné a testbench.

Existuje nějaký materiál na toto téma? Prosím, podělte se.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back